Pitkä aika kun viimeksi olen päivitellyt blogia. Nyt vihdoin äippälomalta palattu agilityn ihmeelliseen maailmaan. Syyskuussa jouduin raskauden takia lopettamaan agilityn tai siirtymään huoltojoukkoihin nyt pääsin ensimmäisen kerran sen jälkeen itse puikkoihin.

Treeneissä meillä oli 2 rataa jotka ohjattiin 3 kertaan kumpikin.

1.rata: hyppy-muuri-A-hyppy-putki-hyppy-rengas-hyppy-kepit-pituus-putki-putki-hyppy-putki-hyppy-puomi-hyppy

Ensimmäinen veto meni yli 50 sekunnin ja tein monta korjausta. Viimeinen oli 39 sekuntia jos vaan muistan oikein. Rimat pysyivät ylhäällä ja meno oli hyvin etenevää. Suurimmat ongelmat oli keppien aloitus ja pituus. Lisäksi 12 putki meinasi tuottaa tuskaa. Ekassa vedossa myös yksi valssi meni pitkäksi.

2.rata: hyppy-puomi-hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy-pituus-kepit-hyppy-muuri-A-hyppy-putki-hyppy-putki-rengas-hyppy

Aikoja en tältä radalta muista mut parannettiin joka kiekalla vaikka 2 viimestä vetoa tuntu jo aika raskailta. Tässä alkoi rimat hieman kolista johtuen todennäköisesti ohjaajan väsymisestä. 5 hyppy ei onnistunu kertaakaan ja samaten 16 putki oli tuskan takana. Koira meni aina A:lle ite olin askeleen liian myöhässä. Suora linja kepeille tuotti myös tuskaa ku koira taipui vasta 2 väliin.

Kokonaisuudessa treeneistä jäi hyvä mieli ja into jatkaa hommia. Kisojakin vois harkita pikku hiljaa. Vielä on tekniikkaa treenattava mut rimat pysyy kivasti ylhäällä ja ihmettelin tuota omaa kuntoa et on noinkin hyvin pysyny yllä vaikka pitkään oon ollu "liikkumatta"