Keskiviikko iltana mentiin Nukan kanssa agilityvalkkoihin. Mielenkiinnolla odotin et mitä me siellä tällä kertaa tehtäisiin. Näin alkajaisiksi täytyy todeta et koira on kehittynyt lyhyessä ajassa todella paljon. Mielenkiintoista tämä koiraharrastaminen kun yksi pikkuasia saadaan kuntoon ni koira kehittyy hirvittävän nopeasti. Kehittyisimpä ohjaajana yhtä nopeasti ku koira kehittyy.

Radan pätkä: hyppy-putki-rengas-hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy (suurin pirtein noin se taisi mennä)  Muutama rima tuli alas mutta hienosti koira teki, tuntui oikein mukavalta tuo rata. Tätä pystyi jo sanomaan liitelyksi.

Radan pätkä2: putki-hyppy-keinu-pituus-hyppy-hyppy-hyppy-hyppy-putki. Ensin kokeilin keinun erikseen. Oikein hyvä. Sitten radalle; meni hienosti 2 viimeiselle hypylle. En odottanut et Nuka irtoaisi pituudelta hyppykaarelle joten sössin itse tuon loppuradan. Uusinta ei mennyt hyvin koira kävi hieman turhan kuumana, joten laitettiin koira jäähylle.

Lähtöönjättö1: Korkea hyppy (60cm) ja sen takana puomi. Nuka ei meinannut haluta pysyä lähdössä. Ekalla kerralla tiputti riman. Toisella kertaa hienosti.

Lähtöönjättö2: Taas meinasi lähteä ennen aikojaan. Eka oli tosi hieno. Tokalla kerralla ei keskittynyt hyppyyn vaan tosi törkee riman tiputus. En päästäny putkeen ku oli niin huono hyppy. Uusinnalla oikein hyvä.

Kepit vauhdista: Hyppy-hyppy-kepit-hyppy. Pysyi lähdössä hyvin. Hienot hypyt. Mahtavat kepit siihen asti et ite työnsin sen pois kepeiltä. Tätä korjattiin muutaman kerran ja saatiin lopulta oikein hienot kepit ja osuttiin jopa vikalle hypylle.

Puhuttiin Minnan kanssa et pitäis pikkuhiljaa ruveta ilmoittautumaan kisoihin koska koira tekee tosi hienosti ja pysyy käsissä. Ainoat ongelmat tällä hetkellä ovat huonot hypyt. Nuka ei keskity hyppäämiseen ja roikottaa monesti takajalkojaa, mitkä sit tiputtaa riman. Toki on mulla vielä opittavaa noissa ohjauksissa mut hienosti se menee ku kaikki sattuu kohdalleen. Olin oikein iloisesti yllättynyt kun Nuka pysyi paikkamakuussa vaikka olin itse tutustumassa rataan. On se vaan hieno pieni bordercollie.