Varasin tälle päivälle yksityistunnin jossa käytiin kaikki liikkeet läpi kokeenomaisesti. On se vaan hieno koira; palkkaa ei edes odota ja kehutkin täytyy pitää tosi vähäisinä ettei kierrokset nouse. Tehtiin liikkeet käänteisessä järjestyksessä.

1. Hyppy; Ei ennakoinut, pysähtyi hyvin, ennakoi sivulletulon joten otettiin sivulletulo 3 kertaan ja vikalla vapautin suoraa.

2. Liikkeestä seisominen; Meni maahan muutaman kerran. Intoa oli kuin pienessä kylässä. Liike sujui loistavasti nuitten muutamien epäonnistumisien jälkeen.

3. Luoksetulo; Nousi ekalla kertaa seisomaan ennen kuin käännyin. Toinen sujui loistavasti. Mahtava vauhti ja hienosti sivulle.

4. Liikkeestä maahanmeno; Tämä on hieno. Ei minkäänlaista ongelmaa.

5. Kiinni seuraaminen; Tosi hienoa, välillä rekisteröi Minnan ja Heidin liikkeitä mutta kulki mukana tosi hyvin. Ei edistänyt.

6. Seuraaminen; Tässä alkoi hieman hiipua välissä joten jouduin murahtaan jonka jälkeen taas tosi kivaa seuraamista.

7. Paikallamakuu; Hieman käänteli päätää ja liikutteli etutassuja. Mutta tosi hyvin pysyi vaikka Minna ja Heidi liikkui ja teki häiriötä.

8. Luoksepäästävyys; Nousi sekä Minnaan että Heidiä vastaan mutta ei muuta hirvee hännän heilutus koko ajan.

9. Juoksutarkastus; Tämä oli inhottavaa mut antoi kuitenkin tehdä.

Alun levottomuuksien jälkeen tosi kivaa tekemistä ihan meidän tasoista suorittamista jos kokeessa onnistutaan puoleksikaan näin hyvin kuin tänään niin oon tosi tyytyväinen. Käytän Nukan ennen koetta metsälenkillä niin saa purkaa pahimmat villit ennen kisoihin lähtöä.

Lopputunti käytettiinkin sitten paimennukseen. Tauko on tehnyt tolle tosi hyvää. Kuljetukset mulle oli tosi rauhallisia, hieman turhan lähellä välillä. Hakukaaret kauniita (lyhyt matka) sekä vasemmalle että oikealle, siis meillä oli oikeasti kaari myös sinne oikealle. Harjoiteltiin myös poispäin kuljetusta ja flänkkejä. Flänkit tosi kivoja. Poispäin kuljetuksessa kyseli multa apuja mutta pikku pätkiä kulki oikein mukavasti ja rauhallisesti. Täytyy myös tänne ottaa käyttöön noita eleiden ja äänen pehmeyttä niin saadaan tuo "riehuminen" pois. Kyllä se vaan on ihana koira.

Nukasta taitaa tulla se ELÄMÄNI KOIRA. Se vaan sopii mun käteen ja jotenkin meillä on sellainen mystinen yhteys, joka Ukon kanssa on puuttunut. Tätä ei pidä ymmärtää väärin myös Ukko on mulle erittäin tärkeä ja rakas koira mutta joku juttu meidän väliltä puuttuu.