Eilen treenailtiin taas Minnalla. Meitä oli taas vain kaksi ilmeisesti porukka on saanu flunssan ku viimeksin oli porukkaa poissa.

Aloitettiin seuraamisen hiomisesta; Ensin mahdollisimman innokasta seuraamista, paljon loivia käännöksiä sekä oikeaan että vasempaan. Sen jälkeen siiryttiin treenaamaan vaseman jalan seuraamiseen. Nukalle tämä on vaikeaa pyrkii poikittumaan tai istumaan. Tätä tarvisi treenata ja paljon. Mini pätkät meni ihan ok. Seuraavaksi tehtiin seuraamisessa sellasta mutkittelua periaatteessa koko ajan. Tämä oli Nukalle helppoa ja käännökset molempiin suuntiin sujui hyvin.

Luoksetulon pysäytyksiä. Aloitettiin maahanmenosta. Seuraamisessa tipahtaa heti mut luoksetulossa jää miettimään pitkäksi aikaa et meniskö maahan vai ei. TÄTÄ TÄYTYY NYT TREENATA JA PALJON. Seisomiset loistavasti.

Hyppyä. Aloitettiin vain hyppy käskyllä irtoamisella ja heti lensi palkka. Nuka meinaa aina kääntyä. Viimeiset sujui oikein mukavasti Tein sit loppuun avoimen luokan hypyn ja istuminen on erittäin hidas joten sitä täytyy nyt treenata erikseen ja sitten tuota hypylle irtoamista täytyy treenata taas lisää.

Ruutu. Tehtiin ihan vaan ruutuun lähetyksiä. Saatiin pidennettyä matkaa ja loppua kohden meni jo ihan kivasti ruutuun. Hieman vielä empii lähtöä mutta kun saa vauhdin menee hienosti keskelle ruutua.