Unohdin päivittää viime torstain agilitytreenit ja maanantain tokotreenitkin on kirjaamatta ylös.

Torstaina meillä oli aluksi pätkiä radasta. Eka hyppy kuvio oli mulle vaikea kun osasin ajoittaa oman liikkumisen tarpeeksi hyvin koira meni juuri niin kuin piti ja ei tiputtanut rimoja. Toisessa pätkässä oli mielenkiintoinen ohjausharjoitus ja tähän piti käyttää niistosokkaria ja taas ohjaaja oli solmussa ja hidas. Koira kyllä teki tosi hyvin. Toinen ohjauskuvio mitä tässä kohdassa treenattiin oli sylkkäri ja tämä oli mulle luontevampi ja helpompi ohjata. Irtoamisharjoitus sujui hienosti. Kepeillä tehtiin sivuttaisirtoamista joka sujui loistavasti ohjaajan epäilystä huolimatta. Koko rata meni meillä pipariksi yllättäen minusta johtuen. Itsellä liian kiire jolloin meni sähellykseksi. Nuka teki hienosti ja tiputti vain 1 riman ja tämä taas johtui siitä etten malttanut odottaa koiraa.

Tokot maanantailta.

Tokon viimeinen kerta ennen talvitaukoa. Mielenkiinnolla lähdettiin katsomaan mitä meille oli varattu. Pareittain tehtiin 90 asteen kulmia. Nuka ei välittänyt kummastakaan parista mitään. Sitten tehtiin jääviä pareittan ja tässäkään ei kummemmin reagoinut toiseen kaveriin mutta istumisessa olisi parannettavaa. Jatkettiin luoksetuloihin samalla pari kaavalla. Tässä vieläkin korjattavaa. Ei pysähdy heti vaan liukuu. Täytyy perjantain treeneissä kysyä vinkkiä miten tuon sais paremmaksi.

Paikkamakuu ja luoksetulo. Tässä mietin et miten käy ku koirat jätettiin paikoilleen ja ohjaajat toiselle puolelle ja tästä välistä luoksetulo. Ei Nuka edes yrittänyt nousta katsoi vain. Hirvittävästi kehuin kun koira oli oikein eli katseli mua.

Hyppynouto ihan super. Nyt sentään heitin suoraan enkä ohi kuten viime treeneissä. Tein myös metallinoudon joka oli ok. Luovutusasento on välistä tosi vino.

Merkki hieno. Eka ruutu oikein hieno toka ja monta seuraavaa tarjosi merkkiä. Tähän täytyy miettiä mitä tälle tehdään. Pirita ehdotti et ruutuun käyttää käsimerkin ja merkille suullinen käsky. Tätä yritetään. Positiivista on edelleen se et koira oikeesti irtoaa pitkältäkin matkalta ruutuun.

Lisäksi eilen tehtiin tunnaria sisällä ja ekalla toi oman. Tokalla toi eka väärän joka oli edellisen omalla paikalla. Toisena toi oikean. Unohdin Sirjan ohjeen et paikka täytyy vaihtaa ku tekee toistoja.

Perjantaina Sirjan ohjaukseen ja kokeilen josko saataisiin videokuvaaja mukaan. Joko Niina tai jani tai sitten vois kokeilla jos ottais kameran ja jalan mukaan ja laittelis sen nauhoittamaan mut silloin menee liikaa nauhaa ku tulee kaikki seisoskelutkin kuvattua ja joutuu kauheesti pätkimään sitä videota.