Ukon patin tuloksista ei vielä tänäänkään kuulunut mitään joten soittelin itse eläinlääkäriin ja sieltä sanoivat ettei tuloksia ole vielä tullut ja tuo tuhkapilvi on saattanut hidastaa näytteen lähtemistä Saksaan tutkittavaksi. Eli edelleen odotellaan hermoja raastavaa.

Nukan kanssa käytiin maanantaina taas treeneissä. Lähetin viestin missä pyysin että treenattaisiin seuraamista ku tuntui käännöksissä jätättävän huimasti.

1.harjoitus: Tehtiin vanhanaikaista seuraamista eli kierrettiin kenttää ympäri. Nuka teki hienosti hieman jätätti molemmissa kulmissa. Sitten tehtiin vielä puolikierrosta molempiin suuntiin niin et täyskäännöksellä vaihdettiin suunta. Tässä näki selvästi et Nuka jätätti.

2. harjoitus: Täyskäännös oikealle. Aluksi Nuka jäi käännöksessä, palkattiin muutaman askeleen jälkeen eteen paransi suoritusta koko ajan.

3. harjoitus: Askeleet oikealle. Jos tein ilman ristiaskelta Nuka lähes istui. Ristiaskeleella ei ollut läheskään niin matalana; ilmeisesti ristiaskeleella vauhti on nopeampi ja siksi lähtee hyvin mukaan.

4. harjoitus: Askeleet vasemmalle. Nämä ovat Nukalle helpompia kuin oikealle. Oikein tyytyväinen olen pienen koiran työskentelyyn.

5. harjoitus: Hyppynouto. Ihme koira hienosti hoksasi hakea kapulan hypyn takaa ja vielä hypätä takaisinkin. Taitava koira.

6. harjoitus: Ohjattu nouto. Täytyis vissiin joskus treenata. Kapulat pitää laittaa Nukan eteen sivuille et saadaan se meneen suoraa kapulalle. Jos laittaa sivulle tai taakse Nuka tulee ensin mua kohti ja hakee vasta sitten. Treeniä tähänkin liikkeeseen.

7. harjoitus: Paikalamakuu. Nyt odota käskyllä ja hienosti pysyi. Ei edes aikonut lähtä perään. Oli huomattavasti rauhallisempi kuin yleensä. vaikka rekisteröi kun muut palkkasivat koiria välissä ja liikkuivat.

Kokonaisuudessaan kivat treenit ja oli itse tyytyväinen Nukan suorituksiin ja varsinkin paikallamakuuseen ja seuraamisen paranemiseen. Luottavaisin mielin kokeeseen tänään on vielä kenraaliharjoitukset Minnalla ja loppuviikosta pitää ottaa vielä muutamassa uudessa paikassa treenit.