Tänään meitä oli treeneissä vain kaksi joten aikamoiset tehotreenit olivat.

Seuraamisessa tehtiin taas palasia; Vasemmalle käännöksi askelluksilla- joka toinen sujuu paremmin ja joka toinen hieman heikommin. Täytyy tehdä näitä ja löytää sopiva nopeus jolla ei istu mut pysyy mukana. Täyskäännökset - molempiin suuntiin hienosti vaikkakin vasemalle tarvii apua ettei istu ja oikealle kännöksissä täytyy vahtia ettei Nuka seilaa. Suoraan seuraaminen - Nukallahan on ollut ongelmana et seilaa sivusuunnassa hieman välillä. Tänään saimme ahaa elämyksen ja selvisi et mä en osaa kävellä suoraan. Kun oikein keskityin ja kävelin suoraa Nuka seurasi hienosti.

Hyppy; Tehtiin tässä ekaksi alo-luokan sit avoimen ja taas alo-luokan hyppy. Alo-hypyt hienosti. Avoimen hypyssä tuli uus ongelma ku Nuka pitää hypätä takas ni yrittää saman tien hypätä uudelleen. Autoin takas tullessa hieman kädellä niin ei sujui paremmin.

Luoksetuloja; Nukan kanssa tehtiin ekana stopilla. Hieman liukuu ja miettii et mitä siltä tahdotaan maahan vai seisomaan. Treenillä näistä tulee hyvät. Sitten pari alo-luokan luoksetuloa ekassa hieman odotteli pysäytyskäskyä mut toka oli hieno.

Kaukot: Tehtiin avoimen luokan kaukoja. Nuka aatteli ekaksi et tehdään luoksetuloja ja liikkui. Minnan mielestä joku sana kannattais opettaa siihen et toi tietäis et on noi kaukot tulossa. Kunhan Nuka huomas et ollaan tekemässä kaukoja niin maahan-istu-maahan vaihdot sujui hyvin pitkälläkin matkalla. Tein myös muutamia istu-seiso-istu vaihtoja kun pidän namit toisessa kädessä ja avitan toisella niin Nuka tekee vaihdot kohtuullisesti. Nyt täytyy vaan jatkaa noita istu-seiso-istu vaihtoja et päästään pidentään matkaa. Noissa m-i-m vaihdoissa Nuka myös odotti käskyjä eikä vaan vaihdellu miten haluaa.

Huomenna meillä onkin Elisan ja Lu:n kanssa kimppatreenit Activedogsin halilla haukiputaalla. Saapa nähä miten siellä sujuu. Lähinnä tuon tekonurmipohjan takia haluan käydä mutkan siellä harkkaamassa ja kokeilemassa vaikuttaako paikka tuohon koiraan samalla tavalla ku Tornion hallissa. Mielenkiinnolla huomisiin treeneihin.