Eka kisaa joka siis pidetään lauantaina. Mulla iskee aivan älytön paniikki. Täytyy kirjoittaa muistilista et mitä kaikkea sitä pitikään ottaa mukaan et selviää hengissä koitoksesta. Hmm... Ohjaajalle pari tujua viskipaukkua ;D

Tänään tehtiin perustreeniä ja muutama liike kokonaisena.

1. Perusasentoja: Nukalla tosi hyvät. Välillä jää edelleen vinoon mutta edistäminen on saatu kitkettyä pois.

2. Perusasentoja liikkeestä: Suoraan seuraamiseen (ei pa:ta) ja sitten seis. Muutamia vinoja ja muutama edisti mut aika vähän.

3. Liikkeelle lähtöjä: Näissä ei mitään ongelmia. Tehtiin siis erivauhdilla nuo lähdöt; hidas, normi ja juoksu. Meinaan edelleen hieman painostaa Nukaa ja kävellä sitä kohti täytyy kisoissa muistaa ottaa joku piste mihin katon ku kävelen.

4. Oik/vas käännöksiä: Eka pätkä Nuka tiputti kontaktia ja hieman haahuili. Toka pätkä aivan loistava ei hävinnyt mihinkään ja Minnan mukaan aivan loistava seuraamispaikka.

5. Häiriöseuraamista: Seurattiin vastakkain. Nuka muutaman kerran haahuili mut pääasiassa ihan loistavaa seuraamista. Monty vaan on niin ihana et sen tykö pitäis päästä.

6. Paikallamakuu: Pieni ongelma tuli kun yksi aloittelevampi herrakoira ei voinut vastustaa meidän neitiä. Nuka nousi ylös ja juoksi karkuun innokasta nuorta miestä. Kutsuin Nukan luokse ja vein takaisin. Hieman oli taas levottomampi etenkin kun nuori mies liikahteli mutta pysyi kuitenkin ja loppua kohden rauhoittui mukavasti. Toivottavasti ei nyt menny pilalle tuo liike kun on kisat viikonloppuna.

7. Liikkeestä maahan: Tää on ehdottomasti meidän paras liike.

8. Hyppy: Valmis käskystä nousi seisomaan mut hyppäs hyvin ja pysyi seisomassa käskyyn asti. Nyt täytyy vielä tuota hypyn ennakointia yrittää reenata pois ennen lauantaita. Nuka kuitenkin hyppäs ja vielä pysyi paikallaan hypyn jälkeen.

9. Noutoja tehtiin muutama ja täytyy yrittää ratkoa tuo istumisongelma. Musta oli kiva kun Nuka ennakoi hakemista. Tässä meillä riittää työstämistä ennen avoimeen siirtymistä.