Eilen suunnattiin Nukan kanssa agiliitotreeneihin. Viime viikollahan mies kävi treenailemassa Nukan kanssa kun ite olin kipeenä. Vielä eilenkin happi loppui pitkää rataa juostessa joten tämän illan treeneihin varustaudumme etukäteen ottamalla avaavaa lääkettä ennen lähtöä.

1. harjoitus: tehtiin keppejä niin että ohjaaja jäi paikalleen seisomaan. Nuka kääntyi ekalla kertaa just ennen viimeistä keppiväliä takaisin joten mun piti hieman liikkua et sain Nukan menemään loppuun asti. Toinen kerta meni hyvin jopa muisti loppupalkan olevan siellä edessä eikä tarvinnut hoputtaa eteenpäin.

2. harjoitus: A-putki. Tässä lähetettiin putken edestä koira A:lle ja A:lta sit putkeen. Itse piti sijoittua putken toiselle puolella A:lta katsoen. Nuka teki aika törkeän huonot kontaktit. Pieni palautus maan pinnalle ja sitten jatkettiin. Lähdössä pysyminen oli vaikeaa, joten niitä täytyisi taas treenata.

3.harjoitus: putki-A. Nuka ei meinannut irrota A:lle ollenkaan. Näitäkin lähetyksiä täytyis treenata et vois ite ennakoida enemmän ja ei aina tulis niin kiire.

4. harjoitus: kepit-puomi. Tämä oli huomattavasti helpompi kuin tuo A harjoitus. Itse mokasin ekan kerran ku menin keppien ja puomin välistä vaikka tarkoitus oli harjoitella sivuttaisirtoamista. Toisella kerralla ei ongelmia.

5. harjoitus: Tein keinua ja samalla harjoiteltiin odottamista. Nyt vauhti oli hitaampi mutta hienosti odotti lupaa lähtä keinulta. Nuka on tosi hauskan näkönen ku seisoo keinun tasapainopisteessä leikkiinkutsu asennossa ja odottaa lupaa.

7.harjoitus: rata1 hyppy-rengas-hyppy-puomi-hyppy-putki-hyppy-putki-hyppy-hyppy-pituus-hyppy-A-hyppy-muuri-hyppy-putki-kepit-hyppy. Päästiin 10 hypylle asti virheittä ja siitä sitten A:n jälkeiselle hypylle ja sitten meni ihan plörinäksi koko homma. Mua rupes yskittään ja keuhkot oli tulessa. Onneksi päästiin kuitenkin loppuun asti.

8. harjoitus: rata2 hyppy-hyppy-putki-hyppy-muuri-hyppy-hyppy-putki-kepit-putki. Tämä meni jo tosi hyvin. Paitsi ekalla kertaa unohdin kertoa ekasta putkeen menosta ja Nuka meni A:lle.

Nukan hypyt ovat parantuneet huimasti. Tiputtelee vieläkin mutta ei niin räikeästi kuin kesän alussa. Treenattavaa riittää vaikka kuinka paljon. Tässä pientä listaa siitä mitä tarvitsisi treenata: vierekkäiset hypyt, takaakierrot, vedättäminen, sylkkärit, hypyt ennen kontakteja. Tuossa noita mitä äkkiseltään tuli mieleen. Tänään taas treeneihin saapa nähdä onko samat treenit ku mitkä oli eilen silloin meidän pitäis olla aika pro tämän päivän harkoissa.