Eilen suunnattiin taas Minnalle liitämisharjoituksiin. Ajattelin et mitäkähän koko hommasta tulee ku on sen verta huonoja treenejä ollut useammat viime aikoina. Pikku koira yllätti ja saatiin enemmän onnistuneita suorituksia kuin muutamissa edeltävissä treeneissä.

1. harjoitus: Hyppy-putki. Takaakierto ja poispäinkääntö samalla. Tämä oli Nukalle tosi vaikea emmekä päässeet ensimmäistä vaihetta pidemmälle. Täytyy näitä pyörityksiä treenata kun pääsee seuraavan kerran yksikseen treenailemaan.

2. harjoitus: Keppiharjoituksia. Putkea ja hyppyä sekoitettiin tuonne keppien väliin. Hienosti pikkukoira teki hommia ja vaikka itse irtosin sivuttain kepeiltä Nuka pujotteli loppuun asti.

3. harjoitus: Rata 10-17 esteet. Hyppy nro 13/15 oli vinossa. Hypylle 13 asti oikein sujuvaa. Tässä Nuka ei sit halunnut hypätä sen mielestä hyppy ei vienyt mihinkään. Sama homma hypyllä 15. Loppu hyvin. Ihmeesti sain sen tuupattua putken väärään päähän.

6. harjoitus: Rengas-A. Tässä Nuka vaan koko ajan meni jompaan kumpaan päähän putkea. Näitä erotteluja täytyis tehdä paljon ja saada käsky noille kontakteille.

7. harjoitus: Rengas-A-kepit-puomi. Tämä sujui ok vaikkakin tuo rengas-A jouduttiin uusimaan pari kertaa.

8. harjoitus: Rata 1-9. Tässä mentiin ok. Muutamasta rimasta neuvoteltiin mut selkeesti parempaan suuntaan menossa.

Lopuksi vielä tein noita takaakierto-poispäinkääntöä yhdellä hypyllä sekä rengas-A yhdistelmää. Nämä olivat tämän tunnin vaikeimmat jutut ja näitä pitäis treenata paaaljooon!

Nukan virettä ollaan saatu alas sillä et se odottaa omaa vuoroaan peitetyssä häkissä, palkkaan ainoastaan makupaloilla ja jokaisesta rimasta (ei ohjausvirheestä) koira käsketään maahan ja nostetaan rima ja uusitaan. Tämä tapa tuntuu nyt toimivan koska tänään noin puolet rimoista pysyi ylhäällä. Jatkamme tällä linjalla ja toivomme et pääsemme kisatasolle näiden kanssa kevään aikana.