Nukan kanssa oli mahtava reissata. Autossa tuo otus vain nukkui ja hotellissakin oli erittäin kiltisti. Lenkillä ihmiset kiinnosti mut aika mukavasti nekin meni. Ens kerralla vois vaan kattoo hotellin hieman kaupungin laitamilta, olisi mukavampi kuin tollanen keskellä sijaitseva hotelli.

 

Näyttelypaikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja saimme paikan aivan kehän vierestä. Nuka viihtyi ja käyttäytyi todella nätisti koko ajan. Hieman sitä meinasi hirvittää kun jouduimme kulkemaan toisten koirien välistä mutta muuten ihan jees reissu.

 

Arvostelu: Ove Germundson, Ruotsi

Sijoitus: Narttupentujen 1.

 

7 mån. tik i stark utveckling. Feminint välskuret huvud. Bra utryck Utm. halso rygg Fel buren svans i rörelsen. Bra ben o tassar. Rör sig med bra steg Syrid på svansen.

 

Suomennos: 7kk narttu voimakkaassa kehitysvaiheessa. Feminiinen hyvin muotoutunut pää. Hyvä ilme. Erinomainen kaula ja selkä. Kantaa häntää väärin liikkeessä. Hyvät jalat ja tassut, liikkuu kepein askelin. Sääli/harmi häntää.

 

Tapasimme myös Nukan sisaren Kurumin. Kakarat saivat riehua kasvattajalla irti pihalla ja pitkän automatkan ja jännittävän näyttelypäivän jälkeen siskot painoivat aivan hirmuista vauhtia ympäri isoa pihaa. Kurumi on kevyemmän rakenteinen mitä Nuka. Silti kaunis ja todella iloinen luonteeltaa ja huomattavasti vilkkaampi.

 

Kasvattajan mielestä Nuka on hyvin kehittynyt ja ihan mukavan näköinen. Sen voi kuulemma viedä tuomarille kuin tuomarille kunhan saadaan se kantamaan häntäänsä alempana liikkeessä. Tässä on lisää harjoiteltavaa meille. Normilenkillä tuo kyllä laskee hännän seläntasolle joten jonkin moista uhmaa/isottelua tuo hännän ylös nostaminen on.