Sivulle tulo: Hienoa edistystä lyhyessä ajassa. Nyt kädet pois eteen, sivulle, seläntaakse, korviin ja sitten koira sivulle. Ainoastaan yhdellä käskyllä, jos tarvii houkutusta niin yleistä höpisemistä –EI SIVU käskyä

 

Seuraaminen: Älä painosta koiraa, Piirrä viiva ja kävele sitä pitkin tai kulje koko ajan hieman poispäin koirasta, lelu seuraamista, suorista koiraa. Käsi sivulle, älä nosta eteen.

 

Seisominen: Ensin namin kanssa kun sujuu nami pois ja pelkkä käsimerkki, pyritään siitäkin pois nopeasti. Pienet askeleet nopea palkkaus.

 

Maahanmeno: Peruuta kutsu koiraa maahan palkka koiran etujalkojen väliin, ei käsiä painosta kropalla.

 

Istu maahan istu: palkkaa istumisesta 4/5 kerralla käsi pois opeta kuuntelemaan käsky ei käskyn toistoja

 

Luoksetulon seisominen: Namikippo koiran taakse (tarvii avustajan muuten varastaa namin) kutsu käsky ja heti kun koira pysähtyy annetaan lupa hakea nami. Huom! Älä hyväksy jos koira heti kääntyy.

 

Hyppy: Seiso hypyn takana, namikippo esteen toisella puolella, seiso paikoillaan ja anna käsky hyppy ja koira saa mennä suoraan kupille. Huom! Avustaja tarpeen ei saa saada palkkaa jos kiertää esteen.

 

Näitä ehdittiin tänään treenata ja sitten hiukan mentiin rengasta ja putkea. Kiihtyy paljon joten matalat kehut yksi hyvä ja siinä palkka. Jatkamme treenausta.