Nukan juoksu olisi ollut jo ohi mutta päätin kuitenkin ottaa Ukon treeneihin. Varasin Nukalle toukokuulle uuden paikan tälle kurssille.

1.harjoitus: harjoiteltiin 6:lla kepillä ensin oli verkot ja ohjurit ja pikkuhiljaa verkot poistettiin kokonaan. Hienosti tuo Ukko teki ei yrittänyt hypätä tai rynnätä ohjureiden/verkkojen läpi.

2.harjoitus: rata(putki-putki-hyppy-putki) Ukko teki hienosti töitä kuhan ite olin riittävän rauhallinen ja ohjasin nopeasti ja oikein. Hienoa kehitystä näkyvillä.

3.harjoitus: Keinu. Ukkohan on aikoinaan tehnyt lentokeinu mistä syystä tämä on hieman jännä este. Tällä kertaa oli oikein rauhallinen (jos Ukosta voi näin sanoa) ja sujui molemmilla kerroilla oikein hyvin.

4.harjoitus:rata(hyppy-keinu-putki) Tässä ei mitään ongelmia, ei yrittänyt hypätä keinulta alas, vaikka oli irti. Hyvä Ukko!

5.harjoitus:rata(putki-hyppy-putki-muuri-hyppy. Ukko ei irronnut toiseen putkeen ja siitä syystä en ehtinyt tehdä persjättöä. Minnan avustuksella saatiin onnistunut suoritus vaikkakin hiottavaa jäi.

6.harjoitus:rata(putki-hyppy-muuri-hyppy-putki-hyppy-AA)Tässä itse olin liian hidas muuten oikein hienoa menoa. A:lla Ukko hyppäs ylösmeno kontaktin ja alasmeno kontaktilla tipahti takaosa pois kontaktilta. Minna palkkas alastulokontaktilla.

Sitten hieman ikävämpää asiaa. Ukolla on selässä joku häikkä itse epäilen et sillä on joko kylkiluu murtunu tai sitten selkänikaman siirtymä. Onneksi tuo ei vaikuta kipeältä niin voidaan odottaa tiistaihin ennen kuin suunnataan eläinlääkäriin. Torstaina tuolla ei näkynyt mitään. Olen ottanut tavaksi tutkia tuon elukan kirsusta hännän päähän aina treenien jälkeisenä päivänä johtuen tuon kamikaze-asenteesta. Eilen silittäessäni huomasin tuon pahkuran selässä ja mitään ei olla huomattu, tuo ei ole huutanut tai mitään. Samalla kerralla ajattelin ottaa Nukalta rabieksen vasta-ainetestit jos vaikka erehdytään ulkomaille neitin kanssa.