Taasen agilityä. Nuka oli ihan superhuippu tänään. Yksi viu ja yksi iso vuh, muuten malttoi olla aivan hiljaa. Pientä kiskomista mutta nyt ei tarvinnut kuitenkaan kilpaa kiskoa. Minä olen todella tyytyväinen tuohon pikkuiseen. Yksityistunneista on apua ainakin silloin kun on joku selkeä ongelma johon haluaa saada ratkaisun.

 

1.harjoitus: Putki suorana ja siitä sitten pikkuhiljaa mutkalle. Nuka osaa jo ja menee sikalujaa kunpa pysyis itse vaan perässä. Tässä tuli tuo pieni viu-ääni ja sit hiljeni.

 

2.harjoitus: Pussi Minna piti ensin koiraa ja itse nostettiin pussia. Ei ongelmia vauhti sata lasissa. Sitten taas kupilla ja Minna nosti toista päätä. Tuo juoksi namikupin yli ja piti oikein näyttää et missä se nami on. Minna käski jättää kehut yhteen hyvään ku kiihtyi tuo neiti ja rupesi näpsimään käsille.

 

3.harjoitus: rengas-suoraputki-hyppy Hienosti meni just ja just ehdin putken ja hypyn väliin ja sain Nukan suorittamaan hypyn kunnolla. Minna meinas että pitää noissa ohjausharjoituksissa ruveta nostaan rima sinne alimmalle tasolle koska hypyt on laakoja jo nyt. Joten katsotaan korkeus on vajaa 5 senttiä.

 

4.harjoitus: putki takaaleikkauksella namikupilla. Ei mitään kummallista.

 

5.harjoitus: hyppy-putki(takaaleikkaus)-(90ast.kulma)hyppy Nuka ei oikein älynnyt tota takaaleikkausta ja kiersi koko putken ennen kuin sain sen hyppylle mut ihan kivasti kuitenkin. Minna meinas että tuo kiepautus jää pois kunhan kakara oppii lukemaan kroppaa.

 

6.harjoitus: Kontakti treeni. Ei ongelmia mutta ollaankin tätä kotona treenattu aika paljon.

 

7.harjoitus: hyppy-putki-pussi- hyppy-putki(takaaleikkaus)-(90ast.kulma)hyppy Tällainen pitempi rata oli sit vikaharjoitus. Nuka meni koko matkan aivan täysiä ja irtos hyvin tolle viimeiselle putkelle, mutta sieltä teki taas sen kunniakierroksen putken ympäri ennen kuin ampaisi mun kanssa vikalle hypylle.

 

Tosi upeat treenit kokonaisuudessa ja nautinto tehdä töitä tuon koiran kanssa. Ainut miinuspuoli on et joudun lähteen lenkkipolulle kasvattaan kuntoa jos aion tuon kanssa joskus kisata. AGILITY ON HAUSKAA SEKÄ KOIRALLE ETTÄ OHJAAJALLE.