Sunnuntaina mukava keli; pikkupakkanen ja aurinko. Kaverin kanssa treenailtiin pitkästä aikaa yhdessä. Käytiin myös lenkillä ja juotiin kahvit.

1. Seuraaminen: Pitkästä aikaa liikkuroituna ja kyllähän tuo on vaikeeta ku yleensä aina tekee yksikseen. Tätä pitäis saada lisää. Pitänee opettaa tuo Kepo liikkuroimaan. Vasemmalle käännökset oli huonoja ku en antanu koiralle aikaa kääntyä mukana ja lisäksi peruuttaminen on edelleen huono.

2. Luoksetulo: Kokeillaan seisomisessa suullista käskyä jos toimis paremmin ku käsimerkki. Maahanmenoa takapalkalla ja heti vapautus ku kyynärät on maassa.

3. Ruutu: Tämä meni ihan sikahyvin. Lähetän ruutuun ja käsken seisomaan niin toimii hyvin. Ensin muutamia käskyjä ja sitten annetaan koiralle tilaa ite tarjota ruutuunmenoa yhdellä käskyllä. Viimeinen oli ihan super matka varmaan 20m ja vaan yhdesti katto mua mennessään ja hienosti keskelle ruutua.

4. Tunnari: Muutamat ekat hyvin. Sen jälkeen oli taas aivan ku ei olis ikinä kuullutkaan koko hommasta. Tänään kaveri soitteli ja meinas et olisko johtunut palkkaamattomuudesta tuo liikkeen pipariksi meno. Tätä testataan heti ku pääsen Kepon kanssa tallille.

Ehkä tästä saadaan vielä toimiva paketti toukokuuhun mennessä.