Ollaan nautiskeltu kevät ilmoista ja katseltu ku hanki sulaa. Opkyllä on jäljen ja haun alkeiskurssi toiselle pääsen koiran kanssa ja toiselle kuunteluoppilaaksi. Katsotaan jos tuohon hakuun päästään koiran kanssa ja sit jäljelle ilman koiraa.

Nukan kanssa käytiin taas paimentamassa. Kyllä se taas teki niin upeeta työtä ettei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Itse levitin muutaman kerran lampaat. Nuka hakee upeasti tasapaino pistettä ja komeasti kiertää lampaita. Vieläkin on häntä aika ylhäällä mutta katse pysyy hyvin lampaissa. Maahanmenot oli tosi hyviä ja luoksetulotkin ihan kohtuullisia. Lähellä lampaita hieman meinasi kokemattomuus näkyä ja yksi syöksy kohti lampaita tuli kun en osannut reagoida tarpeeksi nopeasti. Sunnuntaina olisi sitten seuraavat treenit. Toivottavasti olisi nätti ilma niin sais jani tulla kuvaamaan.

Tänään treenattiin noita meidän tokojuttuja ja aivan mahtavasti sujui paikalla olot. Ensin harjoiteltiin sivulta maahanmenoa ja näissä vain yhden kerran jouduin korjaamaan etujalan samalla otettiin mun palaamista ja kertaakaan ei neiti noussut ylös. Hienosti siis nämä. Matkan pitennyksiä tein 10 kpl ja niistä 2 kertaa jouduin palaamaan ja korjaamaan paikan. mutta muuten ihan loistavasti vaikka Ukko seuraskin mua. Seuraavana ruvetaan pidentämään aikaa ja sitten lisätään häiriötä.

Muita harjoituksia oli seisominen liikkeestä ja luoksetulo. Pysyi paikallaan istumassa ja vain yhden kerran tuli maahanmeno kun lähdin liikkeelle. Vauhti ei päätä huimannut ja sivulle tulossa oli aika epämääräisiä. Joten loppuasennon treenaamista ja matkan pidentämistä. Seisomisessa käsimerkkiä jo pois muutaman kerran eteni ja niistähän ei sitten palkkaa tippunut jatketaan samalla linjalla.