Tiistai iltana oli taas paimennustreenien aika. Nukan kanssa sinne suunnattiin ja mietin mennessä et onkohan yhtään paremmat treenit ku parit edelliset. Nuka oli ensimmäinen koira ja kappas kurikuuri on auttanut myös tänne paimennukseen.

Ekalla pätkällä tehtiin pikkupätkiä poispäin kuljetuksia sekä flänkkejä molempiin suuntiin. Oikeeseen sitä pitää vielä auttaa tosi paljon koska muuten katkasee kaaren. Itellä hieman hakusalla käskyjen oikea aikaisuus mutta muuten oikein hienoa työtä. Katse pysyi pääasiassa lampaissa muutaman kerran jouduin komentamaan mun katsomisesta.

Toka pätkällä lähdettiin lampaiden kanssa päiväkävelylle ison pellon ympäri. Aluksi lampaat juoksi hirveetä kyytiä portille. Toinen sivu oli myös aikamoista vauhtia ja Nuka pyrki flänkkäämään mut liinalla estin sen ja kehuin ku kulki hyvin lampaitten perässä. Kolmas sivu oli jo todella kivannäköistä kuljetusta. Mentiin kohtuu suoraan. Seuraavassa kulmassa päästin koiran liian kauas ja sitten lampaat otti ja lähti lujaa portille. Nukalla oli mukava kiire lampaitten perään ja liinan ollessa lähes tapissa niin silti oli mielenkiinto lampaissa mun sijaan.

Ehkäpä tästä jotakin tulee...