Viikonloppuna olikin sitten Pohjois-Suomen ensimmäiset kennelliiton alaiset paimennuskisat Tyrnävällä. Siellä olin toimihenkilönä sekä lauantaina että sunnuntaina.

Lauantaina ilma oli aurinkoinen mutta tuulinen. Aamulla autoin Minnan kanssa laittelemaan lampaat varikolla karsinoihin. Yllättävän helppo homma selvittiin puolessa tunnissa. Sitten toimin molemmissa kisoissa tuomarin sihteerinä. Mielenkiintoinen hommahan tuo oli. Kuuli tuomarin kommentit ja näki kaikki suoritukset aitiopaikalta. Hienoja suorituksia ja kun miettii Nukan ja mun tasoa tuossa lajissa taidamme katsella kisoja joskus ensi kesän lopulla. Tuo haku on kyllä se vaikein osuus ainakin meillä.

Sunnuntaina ilma olikin sitten normaali kesäilma; vettä tuli ovista ja ikkunoista mutta onneksi tuuli kuitenkin puuttui. Hienoja suorituksia oli tällekkin päivälle. Taas istuskelin tuomarin vieressä ja kirjoittelin lappuja. Kyllä ne toiset osaa. Mukava päivä kelistä huolimatta. Kun kisat oli käyty purettiin kisapaikka ja siivottiin ympäristö. Suurin osa tavaroista jätettiin odottamaan seuraavia kisoja Minnan traileriin ja varikko jätettiin kokonaan paikoilleen.

Kiitos kaikille mukana olleille, niin kisaajille, koirille ja muille talkoolaisille. Ensi kerralla kaikki menee sitten jo rutiinilla. ;)