Nuka on tavallista vaisumpi mut niin se oli viimeksikin kun sillä oli juoksut. Ukko taas yrittää olla ainakin kerrostalon kokonen uros tuolla pihalla. Kiertää tuota aitausta ympäri ja merkkailee. Joku on unohtanu sille kertoa että pallit on aika monta vuotta sitten jo menneet.

Nukan kanssa ihan ekstempore-treenit samalla ku oottelen nuohoojaa. Aattelin pitkästä aikaa ottaa kapulan pitoa mutta taaksepäin oltiin menty ja paljon nyt se ei vilkaisekkaan kapulaan päin tai sit mulla vaan ei ollu tarpeeksi hyvä palkka. Liikkuvaan kapulaan kyllä otti kiinni ja sain muutaman kerran palkattua. Täytyy taas miettiä miten tästä eteenpäin.

Seisominen sujui tässä sisätiloissa tosi hyvin. Jäi mukavasti seisomaan ja pysyi paikoillaan myös silloin kun palasin takaisin. Hidastin vauhtia hieman kun annoin käskyn. Yhdesti ennakoi perusasentoa ja tästä en palkannut. Pääasiassa vapautin Nukan kun oli ollut hetken vieressä. Nyt siirrytään ulos ja helpotetaan aluksi liikettä ja sitten ruvetaan jättämään avut pois ja toivottavasti saadaan tämäkin liike kisavalmiiksi viimeistään elokuuksi.

Tähtäämme ekoihin tokokisoihin tuolloin elokuuksi. Toivottavasti saamme liikkeet kuntoon sen verran hyvin että uskaltaa kisoihin lähtä koittamaan. Paikallamakuun kun saa kuntoon ni uskaltaa lähtä.

Tsemppiä kaikille muillekkin treeneihin.