Nukalla tuntui taas olevan joku superhyperturbo -päivä. Tekee kyllä mut intoa on enemmän joten liikkeet kärsii. Seuraamisessa edistää, unohtaa mitä tarkoittaa paikka yms pientä kivaa. Ei sinällään mukava että koirasta näkee et sillä on kivaa.

Tein idioottiringin kokonaisena: Nuka teki tosi hyvin, istumiseen annoin vielä käsiavun ja siinä se otti toisen koiran leikistä häiriötä ja meinas lähtä leikkimään. Itse en osannut tehdä kulmia ilman koiria joten noita on nyt harjoiteltava.

Hyppyä: Tein sekä alon että avon hypyn. Ainut ongelma oli käskyn odottaminen, mutta parempi näin ku et jää siihen esteen eteen himmaileen. Avossa edelleen käsimerkki istumisen tukena.

Paikallamakuu: Olin piilossa ja Nuka ei ollut ollenkaan levoton. Ennakoi sivukäskyn joten käskin takas maahan ja vapautin sieltä. Aika 2 min ku oli sen verran kylmä ilma.

Noutoja: Ollaan edelleen samassa pisteessä mut nyt kapula ei enää niin ällö ku silloin yksityistunnilla. Jatketaan jonkun aikaa tätä ja pyritään pidentämään hakumatkaa.

Luoksetuloja: Hirveesti meinaa odottaa käskyjä kun tulee luokse. Täytyy tehdä paljon läpijuoksuja. Maahan on edelleen hidas mut kuitenkin parempi ku viimeksi. Seiso todella hieno. Pitkällä matkalla; nuosi ennen käskyä, pitkät piuhat seiso käskyn jälkeen.

Muiden tehdessä tehtiin kaukoja, m-i-m alkaa sujumaan jo aika hyvin ja nyt otin myös i-s jotka tällä treenillä ihan kohtuullisia. Otettiin myös seuraamista ja perusasentoja. Tuota vauhtia oli liikaa ja edisti aika paljon. Palkkailin aina kun paikka oli oikea.