Eilen ei ollut mulla ihan huippufiilis treeneihin lähtiessä ja se kyllä näkyi koko treenien ajat. Koira teki upeaa työtä mut itsellä hieman ajatukset jossakin muualla.

1.Harjoitus: hyppy-kepit-hyppy. Tässä mulla oli ongelmana liian korkea käsi sekä se et kattelin koiraa enkä seuraavaa estettä. Tehtiin tiistaina tätä vaikeempana harkkana ja nyt ei sit onnistunu helpompi versio. Hieno koira huono ohjaaja.

2.Harjoitus: Putki-hyppy-putki jne. 2 putkella ja yhdellä hypyllä tehty kuvio jossa mentiin aina seuraavaan putken päähän. Tämä sujui yllättävän hyvin vaikkakin ekalla kierroksella Nuka nappasi hieman kädenselästä kiinni josta saikin sit aikamoisen palautteen.

3.Harjoitus: Kepit-hyppy. Keppien ulkopuolelta heitettiin koiralle lelu jonka perässä koira hyppäsi hypyn. Hienosti meni paitsi sit ku koira ei irronnut ku en heittänyt mitään. Kiva harjoitus jota tartteis treenata paljon.

4.Harjoitus: Rata:hyppy-kepit-hyppy-hyppy-rengas-putki-putki-hyppy-putki-kepit-hyppy. Hienosti sujui ensimmäiselle putkelle asti josta tuli hylky ku mentiin hypylle. Oma ohjausmoka kattelin hyppyä vaikka piti kattoa putkea. Uudestaan kepeiltä ja nyt oli toisen putken jälkeen myöhässä ja koira ei kääntynyt 3.putkeen. Aikaisemmin olisi pitänyt kertoa myös käännöksestä kepeille. Takaaleikkaus kepeillä oikein hienosti.

Siinäpä oli mitä ehdittiin tehdä. Mietinnässä on josko huomenna raahautuisi tykokan hallille treenaamaan joko tokoa tai liitelyä tai voishan tuota treenata vaikka molempia jos mahtuu.