Nukan kanssa suunnattiin taas Minnalle tällä kertaa kenraaliharjoituksiin ja saatiin vielä Kaapo ja Jenna kaveriksi. Yleisesti ottaen Nukan treenit olivat loistavat mukavalla sykkeellä teki töitä ja lisäksi lähes kaikki liikkeet menivät hyvin.

Aloitettiin juoksutarkastuksella ja luoksepäästävyydellä. Molemmat sujuivat hyvin. Nuka oli irti myös tuon luoksepäästävyyden vaikkakin yleensä se on kiinni. Tarkasteli Minnaa mutta ei yrittänytkään nousta.

Paikallamakuu: Käskytys ja liikkeellelähtö olivat mukavan rauhalliset ei edes harkinnut mukaan lähtöä. Aluksi hieman pyöritteli päätää ja katseli ympärilleen loppua kohden rauhoittui. Ei noussut eikä vaihtanut asentoa.

Seuraaminen kiinni: Hieman painoi ja ehkä ihan vähän eli sivusuunnassa. Muuten suorastaan loistavaa seuraamista. Ei jäänyt käännöksissä jälkeen ja perusasennot hyviä. Muutama taisi olla himppasen vinoja.

Seuraaminen irti: Loistavaa seuraamista. Itellä oli oikea hukassa (miten kaks suuntaa voi olla niin sekasi ettei muista et koira on aina vasemmalla?) Viimeinen perusasento vino ja hidas. Täytynee nyt ennen koetta vielä ottaa seuraamista ja palkata perusasennoista. Kontakti oli upea.

Liikkeestä maahan: Tämän tein avoimen liikkeenä ja tosi hienosti tuo teki. Ei mitään ongelmia.

Luoksetulo: Tässäkään ei mitään huomauttamista jopa lopun perusasento oli suora ja sopivalla etäisyydellä.

Liikkeestä seisominen: Tämä myös aivan loistava. Ei korjattavaa.

Hyppy: Kauheesti teki mieli esteelle mut ei nostanut pyllyä ylös vaikka sanoin valmis. Hieno hyppy. Oli sen näköinen et ennakoi istumisen joten vapautin suoraa seisomisesta.

Lopuksi otettiin vielä joku liike mikä meni huonosti. Ite halusin ottaa seisomisen avoimen liikkeenä ihan vaan kokeeksi ku ei tossa suorituksessa oikeastaan ollu mitään isompia ongelmia. Ei yrittänyt kääntyä mutta itse olin antanut käsiavun pysähtymiseen. En ite kyllä huomannut mut jännitää toi avoimen liike ku niin herkästi kääntyy mun perään ja sieltä ehkä kumpuaa myös epävarmuus ja noi pakkoliikkeet.

Ihan viimeisenä otettin paikallamakuu: Tässä hätiköin liikkeelle lähdön kanssa ja Nuka lähti perään. Täytys muistaa sanoa Odota-käsky rauhassa loppuun ja sit vasta lähtä ite liikkeelle. Ite makuu meni hienosti.

Näillä pitäis kokeen mennä sunnuntaina hyvin mut mistä sen tietää mitä toi narttu päässään taas kehittää tai sit mä käyttäydyn jotenkin hassusti ja pilaan koko setin. Siellä onkin aika uusi tuomari Päivi Lamminen. Minna veikkaili et voi olla aika tiukka tuomari mut eipä se meitä haittaa sen viime kokeen jälkeen. Allania kun pidetään aika löysänä tuomarina ja siltä saatiin aikas heikko tulos.