Keskiviikkona oli ensimmäinen agivalkkakerta ja olin heti myöhässä. Yritin soittaa mut eihän se Minna vastaa ku on kouluttamassa ja paikalle päästyäni huomasin et meitä oli sit yks ylimääränen mut onneksi päästiin kuitenkin treenaamaan. Tehtiin Agirodun open clas-rataa. Ensin pätkissä ja sitten koko ratana.

Aloitimme Nukan kanssa pätkällä 6-10. Ainoa vaikeus oli nuo 2 vierekkäistä estettä muuten toi teki tosi hyvää työtä. Kontakti oli aivan super ja hienosti meni putken "väärään" päähän.

2. harjoitus: 10-16. Tässä kompastui ite tuohon 14 ja 15 hyppyihin en vaan ollut tarpeeksi nopea valssaamaan. Kontaktit taas ihan superit.

3.harjoitus: 16-19. Kepit tehtiin kerran yksittäisenä ja sen jälkeen tuo radan pätkä. Tässä vaikeuden muodosti hyppy 18. Ite en oikein osannut ohjata ja koira tiputti riman koko ajan. Kun sain ohjeeksi käyttää vastakkaista kättä niin johan hyppäsi hyvin.

Koko rata: Alkua ei oltu treenattu joten siellä tuli 5 ja 6 hypyllä rima alas. Puomi hieno. Hypyt 8 ja 9 hyvin ja sitten putkelta hylky mentiin siis lähimpään päähän. Putkelta uusinta ja 10-13 oikein hyvin. Sitten ihme sähellystä 14-15. A hieno. Kepeillä sisäänmeno 2 välistä. 18-19 hyvin. Kokonaisaika 55 kaikkine sähellyksineen.

Tämän perusteella meille treenin alle: Vierekkäiset hypyt kaikkine variaatioineen. Putken väärä pää. Ohjaajan pitää opetella valssaamaan. Hyppytekniikkaa täytyy treenata enemmän. Nyt ei ollut irtoamisessa ongelmaa. Lisäksi koira oli hiljaa ja ohjautui tosi hyvin.