Tänään oli sitten jatkokurssin korvauskerta.

Aloitettiin lähtöönjättö treenillä. Tätä täytyy harjoitella paljon yrittää pikkuhiljaa hiipiä ja varastaa lähdössä. Hypyt tosi huonoja. Ei keskittynyt ollenkaan.

2.harjoitus. Vierekkäiset hypyt(putki-hyppy-hyppy) Itse oltiin ympyrän keskellä ja sieltä ohjattiin koiraa. Nuka pitää viedä kunnolla tai kääntyy todella sikatiukasti.

3.harjoitus. vierekkäiset hypyt takaakierrot. Tarkasti pitää koira viedä hypyille, täytyy muistaa vetää koira hypyn yli. Mun pitää muistaa liikkua koko ajan sivusuunnassa hartia menosuuntaan. Pudottaa tosi helposti rimoja.

4. harjoitus: vierekkäiset hypyt ja puomi. (putki-hyppy-välistävetohyppy-puomi) Muuten hyvin mut tuo välistä veto on tosi vaikea ku pitää malttaa odottaa et tuo hyppää yli ku muuten tiputtaa riman. Puomilla ei ongelmia.

5. harjoitus: (pituus-hyppy-(persjättö)-hyppy-hyppy-putki) Tämä oli ihan super. Yhtään rimaa ei tullut alas ja koira ohjautui tosi mukavasti kaikille hypyille. Mukavan rauhallinen tahti. TÄytyy yrittää muistaa ite pysyä tyynenä ja liikkeet rauhallisena niin koira kulkee myös rauhassa.

6. harjoitus: (putki-muuri-rengas-putki(kauempi pää)-hyppy-välistäveto-hyppy) Putkelle asti ihan ok (muurilla vein vähän turhan pitkälle ku olis pitäny kääntää aikaisemmin) Loppua jankattiin sit useemman kerran. Nää vierekkäiset hypyt on vaan niin vaikeita.

7. harjoitus: Puomi sivuttaisirtoaminen. Upeat kontaktit huolimatta siitä et itse liikuin sivusuunnassa. Hypyn kautta tullessa ei meinannut pysyä puomilla.

8. harjoitus: Keinu. Nyt tuli ihan kivoja keinuja. Toisen esteen kanssa meinaa mennä pieleen, täytyy nyt ottaa erikoisharkkaan keinu ja se vielä jonkun esteen kanssa.

Vielä olis kontaktien korvauskerta tänään ja sit huomenna. Täällä on ihan sikakuuma ilma joten täytyy kattoa miten koira jaksaa tehä ja keventää harjoituksia jos näyttää et tulee liikaa.