Tänään on heräty neljän aikaan aamuyöllä. Suuntasimme aamusella kohti Rovaniemeä ja Nukan ensimmäistä virallista näyttelyä kohti.

Olimme paikalla hyvissä ajoin ja muutamia tuttujakin näkyi joukossa. Nuka käyttäytyi oikein mallikkaasti koko odottelu ajan. Hieman kokeilin kehässä juoksentelua ennen kuin kehät alkoivat. Pääsimme sijoittumaan ihan kehän reunalle, mutta unohdin ottaa Nukan häkille suojuksen ja vuoroa odotellessa tuo sitten kiihdytti itseään katselemalla muitten koirien juoksentelua. Näimme myös Nukan isän siskon tyttären, joka olikin oikein sööttti ja hurmaava nuori neiti.

Meitä oli kehässä 4 junnunarttua ja meidän paikka oli viimeisenä. Nuka ei oikein malttanut keskittyä sievästi juoksemiseen vaan veti välistä ja näytti vielä muutamat hypytkin tuomarille. (Ensi kerralla Nukalle häkin päälle peite/kauemmas kehästä). Ravilla tuo onneksi pysyi lähes koko ajan. Tuomari (Leni Finne) oli hyvin tarkka ja näytti siltä että laski joka koiralta hampaat. Tulokseksi saimme EH ja Junnunarttujen 3. sija. Tyytyväinen olen sijoitukseen sillä huonomminkin olisi voinut mennä. Kehäkäytöstreeniä lisää sekä minulle että Nukalle. Vielä arvostelu:

"Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, hyvä kuono-osa, sivulletaittuvat korvat, riittävä otsapenger, riitävä eturinta, seistessä aavistuksen takakorkea, hieman lyhyt olkavarsi, lyhyehkö rintakehä, hieman pitkä ranneosa, hieman jyrkkä lantio, riitävät takakulmaukset, saisi liikkua tehokkaammin, hieman korkea-asentoinen häntä"

Nukan sukulaiskoira sai junnunartuista ainoana ERI:n ja sijoittui 1:ksi.

Tässä muutamia kuvia kehästä

Tässä Nukan sukulaiskoira