Keskiviikkona jatkettiin agilityn parissa. Pidin samaa tiukkaa linjaa kuin kontaktikurssilla. Nyt oli vaikeampi saada koira olemaan rauhassa koska muita koiria oli enemmän. Kohtuu kivasti sain kuitenkin koiran olemaan. Linja täytyi pitää tosi kovana koko ajan.

1. Harjoitus: Puomi+putki. Tämä sujui edellisen päivän harjoituksen tuloksena oikein hyvin.

2. Harjoitus: A+hyppy. Hyvin sujui.

3. Harjoitus: Putki-hyppy-puomi-putki-puomi-hyppy-putki. Hienosti sujui. Vikalla hypyllä tuli rima alas.

4. Harjoitus: putki-hyppy-hyppy-(valssi)hyppy-putki. Eka hypyn jälkeen Nuka teki pitkän kaarroksen ja tais tulla seuraavat 2 rimaa alas. Ekalla kierroksella tuli toisen ja kolmannen hypyn välistä eikä siis hypännyt 3 hyppyä. Toistolla tuli nuo rimat mut ainakin mentiin oikeesta kohtaa.

5. Harjoitus: putki-hyppy-hyppy-(koira samalla puolella)hyppy-putki. Tämä sujui paremmin ku tuo valssi. Tehtiin siis sama rata eri tavalla ohjaten.

6. Harjoitus: hyppy-rengas-hyppy-(takaaleikkaus)hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy. Hienosti alkoi rata tuohon takaaleikkauskohtaa asti ja sitten ohjaaja väkisellä ohjasi koiran ihan väärälle esteelle. Koira meni just sinne minne piti ja vielä irtosi tosi hyvin. Pisteet koiralle. Toka yritys nyt päästiin hyvin takaaleikkaushypyn yli mutta sitten alkoi rimat roiskumaan ja kolmanne tiputuksen jälkeen piti hieman ojentaa koiraa (koira osaa kyllä hypätä mutta kiihtyessään ei vaan hyppää vaan rynnii läpi) Uusinta putken jälkeiseltä hypyltä ja nyt kaikki rimat pysyi ylhäällä siitä huolimatta et koira hyppäs taipuneena. Myös tuon viimeisen riman tiputti ja Minnakin huomautti Nukalle tästä. Uusinta viimeisestä putkesta ja rima pysyi ja koira sai superpalkan. Leikittiin aika kauan pallolla tässä välissä.

7. harjoitus: Kepit. Nuka teki tosi hyvin. Tässä jotain mitä se sentään osaa.