Eilenhän sitä taas suunnattiin Minnalle treeneihin. Pakkasta oli -20 astetta mutta nyt kun Minnalla on lämmitin hallissa niin ei "pikku" pakkaset haittaa treenaamista.

Ekana hyppyä: Nuka istuu koko ajan, nyt ei treenata Avon hyppyä ennen kuin on TK1 taskussa. Saatiin onneksi muutama onnistunu suoritus.

Paikallamakuu: Tein 3 min. piilossa. Minnalla ei ollut sanottavaa, hieman oli pyöritelly päätä mut muuten ihan nätisti oli paikallaan.

Liikkuroituna peräkkäin jäävä (seisominen) ja luoksetulo: Tein alokasluokan mukaan molemmat. Liikkui kun palasin sivulle. Toisella kertaa palaaminen sujui ihan hyvin. Luoksetulo tosi hieno. Ei himmaillu vaikka ollaan tehty noita pysäytyksiä.

Vikana otettiin seuraamista: Tehtiin pätkittäin aina pitennettiin joka suorituskerralla sitä pätkää. Nuka seuraa tosi hyvä ainoastaan oikealle käännöksissä ottaa etäisyyttä käännöksen lopussa. Kuulemma Alulle ihan 10 seuraaminen. Noihin käännöksiin täytyy nyt ottaantua ja ottaa ihan namin kanssa.

Vielä ennen koetta tehdään seiso-harjoituksia, viereen tuloa ja semmoisia. Nyt on ainakin noita perusasentoja treenattu mut niitäkin koitan saada tehtyä ennen kisoja niin jos se istuis sit kokeessa joka pysähdyksellä. Niin siis meillähän on Torniossa tokokoe lauantaina.