Tänään oli keli sen verran lauhana et viitsi käydä treenaamassa ihan pihalla. Ei palellu ohjaajaa eikä koiraa.

Ensiksi tehtiin jäävät kisaliikkeinä. Maahanmeno tosi hieno. Seisomisessa meni ensin 2 kertaa maahan ja tein muutaman seisomisen ilman et liikuin ja sen jälkeen hieno seisominen. Seisomiseen tarvii näköjään hakea lisää suoritusvarmuutta.

Toisena otettiin luoksetulon pysäytystä. Ensin pysäytys josta suoraa takapalkka. Sitten palkkasin jo paikallaan pysymisestä ja viimeisenä luoksetulo ilman pysäytystä. Viimeisenä vielä yksi pysäytys.

Kaukot oli seuraavana liikkeenä. Maahanmeno onnistuu kaukaakin mutta sinne se jumittaa, kauempaa toimii käsimerkillä, läheltä pelkällä suullisella käskyllä. Tähän täytyy nyt ottaantua ja ruveta siirtymään kauemmas ja lähemmäs sillä tavalla et ollaan pidemmällä kuin kisamatkalla ennen ekaa avoimen starttia.

Seuraamisen pysähdykset oli sitten ohjelmassa. Palkkasin jokaisesta istumisesta jonka teki ja taisi aluksi tulla kaksi pysähdystä josta ei palkkaa tippunut. Tämähän tuli tuolla aloluokan kokeessa huomattua kun ei tehnyt loppuperusasentoa kiinniseuraamisessa ollenkaan.

Noutoa. Muutamia aivan supertoistoja mut tein liian monta kertaa ja neiti kyllästy. Täytyy lopettaa ens kerralla heti kun toimii oikein niin saadaan nämä kuntoon.

Sain joululahjaksi Minnan koirakouluun lahjakortin ja aattelin et jos ottaisin sinne yksityistunnin millä käytäs läpi; Noutoa, Ruutua sekä keppejä että Kontakteja. Olis siinä tunnissa ainakin touhua.