Torstaina taas suunnattiin agivalmennuksiin Minnalle. Koiralla oli ollut reilun viikon tauko kaikesta treenauksesta ja sen kyllä huomasi. Edes peitetyssä häkissä ei voinut olla hiljaa. Lisäksi kävi muutenkin tosi kuumana. Ratatreeni päivä eli ensin tehtiin rata pätkissä ja lopuksi kokonaan.

1. harjoitus: hyppy-puomi-hyppy-putki-putki. Loistava kontakti mut A veti liikaa ja 3 hypylle ei osuttu eka yrityksellä. Lisäksi 5. eli putkeen ei meinattu osua sitten millään ja se vielä tuli uloskin sieltä vaikka oli jo sisässä.

2. harjoitus: putki-hyppy-putki-hyppy-pöytä-hyppy-putki. Tässä meni pieleen mun ohjaus ku yritin mennä ulkokaarteeseen ja sit koira käänty väärään suuntaan. Sisäkaarteessa oikein hieno hyppy. Pöydällä mokasin ite ja tuijotin koiraa enkä kattonu missä oli seuraava hyppy ja olin ite asettunut väärin ja meni pipariksi.

3.harjoitus: putki-hyppy-hyppy-kepit. Tässä kepeille meno oli tosi vaikee vauhdissa menee väärään väliin. Keppien pujottelu oikein hyvä. Lisää siis erilaisia keppikulmia et oppis hakemaan oikean välin huolimatta vauhdista.

4. Harjoitus: A-poispäinkääntö-hyppy-rengas-keinu. Nämä poispäin käännökset on tosi vaikeita. Lisää treeniä. Sama pätkä valsilla oli tosi hieno.

5.harjoitus: Rengas-hyppy-kepit. Edelleen vauhdissa vaikeeta saada koira oikeaan väliin. Treeniä, treeniä, treeniä.

6.Harjoitus: rata: hyppy-puomi-hyppy-putki-putki-hyppy-putki-hyppy-pöytä-hyppy-putki-hyppy-hyppy-kepit-A-hyppy-rengas-keinu-hyppy. Tämä meni ihan pipariksi. Rimat lenteli, Nuka kyttäs mun jalkoja huusi ku hinaaja yms. Tauot ei sovi tolle koiralle joten täytynee ruveta treenaamaan nyt joka päivä et sais sen ens kuuksi sellaseen mielentilaan et olis mahdollista kisata helmikuun aikana. Tavoitteena on joko 12.2 tai 20.2 olevat kisat. Huomenna pitäis ilmoittaa tonne ensimmäiseen.