Oltiin Nukan kanssa tänään tokokokeessa Oulussa. Hieman piti miettiä kyytejä ja muita kun tuo toyota on vielä korjaamolla. Meinasi jännittää myöskin se et kuinka paljon tuo ehtii kiihtyä ku en älynnyt edes häkkiä ottaa mukaan ja autoakaan mulla ei siellä ollut ku äiti kävi mut kisapaikalle viemässä. Ilmoittautumiset otti vastaan sama henkilö joka kirjasi ylös pisteet koirakoilta joten siinä joutui jonkun aikaa odottelemaan et pääsi kirjaamaan ittensä sisälle kokeeseen.

1. Luoksepäästävyys 1X10=10

Erinomainen.

2. Paikamakuu 3X10=30

Mun mielestä oli aika levoton. Pää pyöri ja lisäksi otti toisen etutassun pois rinnan alta. Nyt ei ollu aikomustakaan lähteä perään.

3. Seuraaminen kiinni 2X9=18

Perusasennoissa tuli liian eteen. Ohjaajakin muisti tänään laittaa hihnan lyhyemmälle ettei haittaa meidän neitiä.

4. Seuraaminen irti 4X9=36

Perusasennoissa tuli liian eteen. Hyvin tiivistä seuraamista, hyvä kontakti. Ei vähentäny tuosta tiiviydestä kun ei haitannut ollenkaan mun liikkumista.

5. Liikkeestä maahan 2X10=20

Hyvä! Oli kylläkin yhtä vino ku Kalajoella mut tämä tuomari ei siitä vähentäny pisteitä.

6. Luoksetulo 3X9,5=28,5

Puolikas lähti pienestä vuh-äänestä minkä Nuka päästi liikkeelle lähdössä. Tuomari oli kuulemma miettinyt et pysähtyyköhän tuo koira ollenkaan ku lähti niin vauhdikkaasti. Erinomainen luoksetulo.

7. Liikkeestä seisominen 2X8,5=17

Ite sähläsin alussa (meinasin jättää koiran paikoilleen, mikähän aivopieru tässä oikein iski), Liikutti muutamaa tassua käskyn jälkeen.

8. Hyppy 2X10=20

Hieno!

9. Kokonaisvaikutus 1X10=10

Yhteensä: 189,5/200 1-tulos, sija 1. TK1 ja KP --> AVO-luokka kutsuu

Tuomarin kommentit: Loppuperusasennot mukavan terävät, ei jää miettimään. Tällaista tekemistä hän haluaa nähdä kehässä. Näkee että koira nauttii tekemisestä ja ohjaajakin (?) Itse kommentoin takaisin et kyllä tän koiran kanssa nauttii tokosta.

Omat kommentit: Nukalta erinomainen suoritus, mukavasti pysyi hallinnassa myös liikkeiden välissä. Hieman harmittaa tuo oma kämmi tuossa seisomisessa. Kokonaisuudessaan mukavat kisat ja tämän vuoden tokotavoite on kasassa! Ei voi muutakuin hymyillä.