Agilityharkoista palattu. Oli tosi mukavat treenit. Bortsuja oli kaksi Nuka ja Bentley ja sit oli saksanpaimenkoira, labbis ja joku terrieri(/snautseri). Bentleyllä ja Caritalla oli hieman samantyyppistä odottelua ku meilläkin. Bentley oli tosi kivan näkönen ja sitten vielä Caritan kanssa niillä meni tosi hyvin kaikki tehtävät.

1. Suoraa putkea. Ei ongelmia.

2. Putki A:n ali. Ei ongelmaa (vielä tässä vaiheessa)

3. A:ta. Ei millään meinannu stopata kakskakkoseen; vika eli 4 kerta ihan ok.

4.Puomi. Nyt jopa toimi noi kakkoskakkoset. Itse täytyy muistaa et en käännä yläkroppaa koiraa kohti vaan pidän rintamasuunnan eteenpäin.

5. Niisto. Tehtiin niisto-harjoituksia. Nämä sujui loistavasti. Aluksi meinasi noi oikeelle puolelle olla tosi vaikeita. Onneksi saatiin ne sujumaan suorastaan loistavasti.

6. Jaakotus. Koira kyllä osaa mut mä en tää on melkein yhtä vaikee ku persjättö. Onneksi sain kuitenkin muutaman onnistumisen molempiin suuntiin.

7. Rata (putki(A:n alla)-niistohyppy-putki(A:n alla): Ei millään meinannu mennä putkeen piti ihan pannasta ohjata se sinne. Niistohyppy tosi nätisti. Hienosti haki putken hypyn jälkeen.

8. Rata (putki(A:n ali)-jaakotushyppy-putki(A:n ali)) Nyt meni kivasti putkeen. Hienosti haki hypyn jäin itse jälkeen ja Nuka tuli väärälle puoleelle. Meni kuitenkin hyvin takas putkeen. Mutta tässä ihan sama ku tossa persjätössä mulle aivan uskomattoman vaikeaa.

9. Rata (hyppy-putki(A:n ali)-putki-pituus-pussi): Hyppy-putki-putki hienosti. Sitten jäin jälkeen ja Nuka ei menny pituudelle. Pituus ei sujunut muutenkaan hyvin vaikuttaa siltä ettei se osaa sitä vaan aina ponnistaa keskeltä lisää vauhtia. Pussiinki piti ihan tosissaan ohjata; hyvä ettei pitäny työntää sitä tännekkin.