Tänään innostuin treenaamaan hieman tokoa sisällä. Pitäis taas ottaa itseä niskasta kiinni ja saada treenattua useammin tokoa. Hieman löysästi on nyt tullut treenattua ku ei oo kisoja ihan heti tulossa.

Tunnari: Tehtiin tunnaria sillä tavalla et vein 2 vierasta ja oman muutaman metrin päähän ja päätin et vieraasta kiellän enkä anna sen tuoda väärää. Tämän tavan löysin yhdestä bc blogista ja tätähän me käytettiin viimeksi kun Piritan kanssa treenattiin. Ekalla Nuka toi oman ja Toisella toistolla nosti väärän josta kielto sit merkkas oman josta kehuin niin toi oman. Koitetaan tällä tavalla treenata 2 kertaa päivässä ja katotaan mihin asti päästään.

Kaukot: Otin seiso-maahan-seiso vaihdot työn alle. Pikkuhiljaa rupeaa neitillä pysymään takajalat paikallaan. Toivottavasti saatais mahdollisimman pian nämä kuntoon. Pyritään päivittäin ottamaan tämä treenin alle. Myös muita vaihtoja täytyy muistaa ottaa ja niissä pidentää välimatkaa. 10m on aika pitkä matka ku ollaan istu-maahan-istu vaihtoja tehty vaan 5m ja istu-seiso-istu muutamalla metrillä mut eiköhän me viimeistään sinne toukokuulle nämä saada valmiiksi.