Kirjoittelu jäänyt vähemmälle kun ollaan vietetty aikaa ulkona ja katseltu lumen sulamista. Meillä pihalla riittää vielä lunta ja jopa pelto on ihan lumessa mut tossa 10 km:n päässä kaverilla ei ole juuri ollenkaan enään. Joskus elämä on vaan epäreilua. Olen urakoinut nuitten kavereitten turkkien kanssa ku Ukko vaihtaa päällykarvaa (sillähän on olematon pohjavilla) ja Nukalla pohjavillaa riittää ja riittää, pitänee kysellä noilta muilta bc ihmisiltä mitä harjoja/kampoja niillä on millä olis helpompi ottaa nuo karvat pois. Furminaattoria kokeilin tutun tykönä mutta ottaa mukaan myös päällykarvaa ja jopa katkoo joten ei todellakaan meidän koiralle.

Ukko on nauttinut lämpimistä ilmoista ja eilen yritti jopa jokeen piti jo tosissaan karjasta et sinne ei mennä vielä. Jäät painuneet pinnan alle ja päällä on vaan sellanen ohut kerros jäätä. Hengenvaarallista mennä leikkiä mennä jokeen tähän aikaan vuodesta. Jani otti Ukon kanssa vähän kaukana maahanmenoja ja luoksetuloja kun juoksutettiin noita irti tossa pellolla. Ihmeesti se meni maahan vaikka tämä on sille vastenmielinen liike. Tuli jopa luokse eikä karannut ennen ku annettiin lupa lähtä. Niin ja pihalla tuo on alkanu viihtymään pitää pyytää sisälle.

Nukan kanssa ollaan treenattu ihan perustottisliikkeitä; luoksetulohan on meillä sivukäskyllä ja eteentulon opetan sit pk-puolta varten erikseen. Luoksetuloon ollaan saatu vauhtia; ainut häiritsevä asia on et pitää päästää se yks hau ku lähtee liikkeelle, ilmeisesti pitäis vähän rauhoittaa. Etsiskelemme sitä kultaista keskitietä tässäkin liikkeessä.

Seuraamista ollaan saatu parannettua lelupalkalla ja vauhdikkaammalla liikkumisella. Käännöksien treenaaminen tökkii itsellä aika pahasti. En vaan jotenkin osaa niitä opettaa kovin hyvin. Vinkkejä otetaan vastaan! Mietin tossa jopa yksityistuntia Minnalta et sais suuntaa miten ne tulis opettaa.

Seisominen sujuu jo hienosti pitää vaan treenata palaamista ja käsimerkin häivytystä. Pysähtyy jo tosi hyvin käskystä ja yleensä odottaa kunnes pääsen sivulle. Matkaa ollaan pidennetty maltillisesti mut eiköhän sekin saada kuntoon lähiaikoina.

Miehelle oon jo monta kertaa sanonu et pitäis se hyppyeste saada tohon pihalle et vois treenata tätäkin. Ainut liike mitä ei oo treenattu ku pari kertaa ja ikinä ei oo ollu täyskorkee este. Muistaakseni kaikki kerrat se este on ollu yks lauta.

Paikallaolo sujuu hyvin. aikaa ollaan pidennetty ja matkakin alkaa olla jo oikea. Tämä on näillä näkymin todella hyvällä mallilla pitäis vaan päästä ottaan oudossa porukassa.

Nouto on hyvällä mallilla mutta nyt ollaan hetken verran mietiskely tauolla kun tuntui tytöstä niin tylsältä viimeksi.