Päivitys taas jäänyt kun kiirettä pitää... Meillä hajosi toinen auto ja eilen käytiin etsimässä uutta jos vaikka kulkemiset helpottuisi. Tiistaina agitreenit oli aivan hirveät; Odottaessa tuo piipasi ja muutenkin oli koko ajan levoton. Keskittymiskyky tuntuu olevan todella hukassa. Esimerkiksi kepeillä oli ohjurit ja Nuka meni niiden ali tai yli. Täytyi sitten ottaa remmissä. Kontakti treeniä tehtiin myös se oli kyllä ihan jees.

Muutama ohjausharjoitus tehtiin ja ne meni ton sähäkkyyden takia aika penkin alle. Nuka jopa juoksi siivekkeeseen pahki ja tassu jäi mun jalan alle mutta ei onneksi tullut mitään haavoja tai muuta sellaista. Ne pikku pätkät milloin malttaa kuunnella ja keskittyä ovat ihanan tuntuisia ohjata ja kuulemma näyttävät todella hyvältä.

Vielä muutama kerta jäljellä ja sitten jäämme odottelemaan "toista" juoksua. Keskitymme tokoon ja harjoittelemme kotona kontakteja, keppejä sekä hyppyjä. Juoksun jälkeen ilmoittaudumme sitten seuraavalle agikurssille. Tai jos oikein innostun niin voihan se olla et muutamalla yksityistunnilla käydään.