Eilen kävästiin Ukon kanssa taas agitreeneissä. Ukko paranee joka treenikerralla. Mielessä jo käväissyt et jos senkin kanssa kisaamaan. Ongelmana on kontaktit; menee tuhatta ja sataa ei välttämättä osu vauhdissa ylösmenokontaktille ja pysähtyy alastuloille jos vauhtia on vähemmän.

1.harjoitus: Takaaleikkauksia hypyllä. Pallonheitto kiihdytti liikaa mut laitoin sit pallon valmiiksi niin sujui hienosti. Tehtiin näitä aika pitkään. Tässä huomasin ettei Ukkeli oo mihinkään menossa vaikka on irti. Ennen se ei näissä tekniikkaharjoituksissa pysyny mukana ollenkaan.

2. harjoitus: Kepit. a) Ensin mentiin remmissä verkotetut ja ohjureilla varustetut 6 keppiä. Ukko ei yrittänyt mennä verkoista läpi eikä hypätä yli. b) Takaaleikkauksella samat kepit. Ei ongelmia. Hyvä Ukko.

3. harjoitus: Takaaleikkaus A:lla. Ukolla ekalla kerralla ihan liikaa vauhtia ja tipahti kontaktilta mut toka kerta ok.

4. harjoitus: putki-kepit-putki-hyppy-hyppy-hyppy(takaaleikkaus)-hyppy-putki. Rata sujui yllättävän hyvin. Tuo takaaleikkaus epäilytti Minnaa et ehdinkö mut sanoin etten ainakaan valssia ehdi tekemään ku koira on sen verran nopee. Juosta sai aika lujaa et ehti. Kepit sujui tosi hyvin. Pitää vaan itelle värkätä nuo ohjurit ni saadaan kotona tehä molempien kanssa keppitreeniä.

5. harjoitus: hyppy-putki-hyppy-putki-muuri-hyppy-hyppy. Eka otoksella olin ihan hukassa unohdin sen miten olin suunnitellut meneväni ja sen näköistä oli tuo meno. Toka kerralla sujui muuten hyvin mut olis tohon ekan putken ja hypyn väliin pitäny tehä takaaleikkaus ku en ehtiny edelle vaikka kuinka pinkoisin. Toka putken jälkeinen radan pätkä oli jo aivan liitelyn tuntuista.

6. harjoitus: putki-muuri-hyppy-(takaaleikkaus)hyppy-putki. Ekalla kerralla sain Työnnettyä Ukon liian pitkälle ja hyppäs väärän esteen. Tokalla kertaa aivan sairaan hienosti. Huippu koira.

7. harjoitus: A ja Puomi. Molempia tehtiin 2 kertaa ja Minna palkkas Ukkoa koska kippo vetää liikaa ja ite en ehi palkata sitä alastulokontaktille. Ylösmenokontaktit oli hienot.