Tänään suunnattiin vikoihin treeneihin ennen kesätaukoa. Vein treeneihin kahvia ja pullaa Nukan TK1 tittelin kunniaksi. Tehtiin sit eka kerran avon treenejä tai onhan me tehty noita liikkeitä mut nyt sit panostettiin niihin enemmän. Vähän siinä poristiin Piritan kanssa et pidettäis kimppatreenejä tässä kesäntauon aikana ja jos kokeiltais tuota avointa luokkaa 8.6 noutajien kokeessa. Pitänee kattoa miten menee työvuorot et päästäänkö. Lisäksi pitäis saada noista liikkeitä varmenpia.

1. Seuraamista. Jatkettiin viime viikolla alkaneita temponvaihtelutreenejä. Nuka hieman edisti etenki perusasennoissa, lisäksi sivuaskelissa ja peruutuksessa menee/jää taakse. Perusasento treenejä täytyy nyt sit tehä enemmän.

2. Hyppy. Tehtiin hyppyä ja Nuka on taas ihan alo-luokan moodissa joten istuminen ei sujunut hyvin. Mutta onneks mulla on tuo este tossa vieressä ni saa sillä treenata. Istumista täytynee treenata muutenki ku esteen kanssa.

3. Luoksetulon stoppi. Valuu edelleen (onpa yllätys ku ollaan treenattu tätä sen verran vähän) Takapalkka ja sinne palkkaus niin kauan et stoppi paranee. Jos rupee hidasteleen yms. ni sitten palkataan munki tykönä.

4. Kaukoja. Taas meinas väliin jumia maahan ja välillä teki huonoja nousuja. Suurin osa pitkälläkin matkalla oli oikein hyviä. Jatketaan treenaamista.

5. Paikallamakuu 3min piilossa. Tämä sujui loistavasti. Oli rauhallinen ja ei liikkunut. Oli kuulemma maannut pois päin Ihanasta Pummi koirasta.

Kivat treenit palkkasin nyt tosi paljon jo pienistäkin hommista ku nyt on ollu noita kisoja sen useemmat ja treeneissäkin on tehty paljon palkatta. Jos sais huomenna aikaseksi ni vetäsis noita avoimen liikkeitä läpi eli ainaski hypyn, luoksetulon ja jos ottais muutaman noudonki.