Huh, luonnetesti viikonloppu suuressa maailmassa alkaa olemaan ohitse. Reissun aikana on useamman kerran ollut mielessä että kyllä tuon koiran kanssa on vaan äärettömän helppoa matkustella. Ei välitä toisista koirista eikä ihmisistä.

Perjantai 15.4

Perjantaina aamusta suunnattiin Oulun juna-aseman kautta kohti Vantaan Korsoa. Mun äiskä kuskas meidät ja vielä kävi nakkaan matkalaukun kyytiin ku itsellä tuo käsi ei vieläkään kestä nostamista/kantamista. Nuka katseli ikkunasta ulos mun sylistä ku lähdettiin liikkeelle sen jälkeen rauhoittui nukkumaan lattialle. Matka sujui oikein hyvin. Muutamat ihmiset kävivät kehumassa neitoa söpöksi. Tikkurilassa vaihdettiin junaa ja tässä ehdin jo säikähtää et myöhästyttiin mutta meidän paikallisjuna olikin myöhässä. Paikallisjunaan olikin hankalampi päästä ku oli käsilaukkua, matkalaukkua sekä koira mut kunnialla päästiin kyytiin. Paikallisjunassa eräs pikkupoika ihasteli nättiä ISOA koiraa. Korsossa meitä odottikin Aada ja Merri parsonit omistajansa kanssa. Kilometrin verran käveltiin ja päästiin perille viikonlopun tukikohtaan.

Lauantai 16.4

Nukan mielestä kello 8 on vapaapäivänä ihan hyvä aika nousta ylös joten silloin sit noustiin. Ihmisten herättyä lähdimme käymään metsälenkillä koirien kanssa ja siellähän nuo viilettivät kaikki kolme. Tai Aada lähinnä hengas meidän tykönä mut Nuka ja Merri painattivat pitkin metsää... Iltasella lähdin vierailemaan Nukan kanssa Minnalla. Kävelimme sirkuskentälle ja siellä treenasimme näyttely ja tokojuttuja. Nuka teki loistavaa työtä ja ei välittänyt skeittipojista ollenkaan. Lisäksi pysyi hyvin mukana kun juoksivat tyttöjen kanssa irti pitkin puistoa. Illalla syötiin ja katseltiin vanhoja kuvia ja parit luonnetestivideot, Sampa olisi niin mielellään leikkinyt Nukan kanssa mut Nuka ei halunnut leikkiä kuin yksin tai ihmisten kanssa.

Sunnuntai 17.4

Itsellä perhosia mahanpohjassa ja taas suunnattiin koirien kanssa lenkille kuitenkin hieman lyhyemmälle kuin edellisenä päivänä. Katseltiin edellisen koiran suoritus ja itse ajattelin et Nukan kyllä pitäis selvitä hommasta kunnialla. Luonnetestin arvosteluohje

Luonnetesti video

Toimintakyky -1 Pieni

Terävyys +3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu +3 Kohtuullinen hillitty

Taisteluhalu +2 Kohtuullinen

Hermorakenne +1 Hieman rauhaton

Temperamentti -1c Impulsiivinen

Kovuus +1 Hieman pehmeä

Luoksepäästävyys +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen

+++ Laukausvarma

Yhteensä 69 pistettä ja hylätty

Lisään tuomarikommentit vielä tähän ja mahdollisesti videon kuhan pääsen kotiin. Matkan viimeinen osio alkaa puolen päivän jälkeen eli suuntaamme Tikkurilan kautta Ouluun ja sieltä kotiin.