Keskiviikkona innostuin lähtemään tyrnävälle hallille treenaamaan tokoa. Ajatuksena tehdä Avoimen liikkeet sekä ruutu jota on tuulisella kelillä lähes mahdoton treenata ulkona.

1. Paikkamakuu: En viitsinyt mennä piiloon koska olin yksin ja kukaan ei olis kertonu jos tuo koira olis noussut. Paikkamakuutreenit on meillä mennyt tosi hyvin joten otin vaan tosi pitkän ajan n.4 minuuttia. Kävin tekemässä ruudun ja laittamassa luoksarin merkit. Lisäksi piipahdin ulkona. Neiti vaan makasi ja makasi. Hieman pää pyöri mut muuten ok.

2. Seuraaminen. Alku oli hankalaa koska tuo piippaili aina saatuaan seuraa käskyn. Sitkeästi hoin käskyä ja lopulta päästiin liikkeelle. Täytyy vaan toivoa ettei tekis tuota kokeessa.

3. Liikkeestä maahan. Hieman vino maahanmeno muuten oikein loistava.

4. Luoksetulo stopilla. Valuu ja paljon. Tehtiin treeniä et heitin aina uuden pallon ja stoppi parani. Näitä pyrin nyt tekemään joka päivä ja toivon ettei vauhti kärsi joten myös läpi juoksut täytyy tehdä jos näyttää et himmaa. Vika toisto ok.

5. Liikkeestä seiso. Loistava ei huomautettavaa.

6. Nouto. Löysi jonkun hyvän hajun kapulan vierestä eikä meinannut tuoda kapulaa. Toi lopulta. Toinen toisto ihan ok.

7. Hyppy. Ylikorkea koska en jaksanu poistaa lautoja (laiska ohjaaja) Ekalla meinasi jäädä seisomaan. Loput loistavia.

8. Kaukot. Ok.

9. Ruutu. Hienosti sain koiran ruutuun ja tuli molemmin puolin ok seuraamiseen. Tehtiin myös ohjausharjoituksia läheltä ruutua. Nyt tein käsimerkillä + suullisella ja mietin et onkohan tuo sallittua kokeessa. Täytynee kysyä kuhan muistaa. Tämä alkaa toimia ja toivottavasti saadaan muutkin liikkeet toimimaan et olis mahdollista ilmoittautua kokeeseen toukokuussa. Menee vaan tuo aika niin hirvittävän nopeesti et saa nähdä miten aika riittää.

Vielä on viilaamista ja etenkin tuo stoppi on heikko mut muuten ok kunnossa nuo avoimen luokan liikkeet joten innolla kokeeseen ensi viikon viikonloppuna.