Eilen kävästiin taas tokovalmennuksissa Minnan luona. Meitä ei ollut kuin 2 joten tehtiin kaikki liikkeet kokeenomaisesti ja reppupalkalla. Tehtiin liikkeet lopusta alkuun.

1. Hyppy; Nuka jäi jumittaan taas eikä hypännyt. Nyt ei anneta uutta käskyä vaan hiljaa liikutaan estettä kohti. Ennakoi myös seiso käskyn jatketaan näiden treenaamista erillisinä osina.

2. Liikkeestä seisominen; aivan hirveää seuraamista, edisti puol metriä kulki poikittain, itse seisominen loistava. Loppuperusasento liian edessä.

3. Luoksetulo; Ensin tahkottiin istumisen ja maahanmenossa. Tässä sain neuvoksi nostaa Nukan kylmän rauhallisesti pannasta ylös istumaan. Jäi hyvin paikoilleen (istumaan) ja tuli hienosti laukalla suoraan sivulle. Itse annoin vahingossa tuplakäskyn; suullisen käskyn lisäksi heilautin yläkroppaa.

4. Liikkeestä maahanmeno; Seuraaminen hirvittävää,. Maahanmeno hieno. Loppuperusasento hyvä.

5. Seuraaminen; Aivan hirveetä, edisti, poikitti, tuli eteen, perusasennot vain häntä oli mun kohdalla.

6. Seuraaminen taluttimessa; Laitoin hihnan seläntakaa muuten olisi näyttänyt samalta kuin tuo irti seuraaminenkin.

Tässä välissä tehtiin yhdessä noita seuraamisia, tehtiin Nukan kanssa aika pitkää seuraamista hihna taas sieltä selän takaa, Loppua kohti rupesi jo löytymään se oikea paikka ja tahti. Täytyy nyt vaatia sitä keskittymään tähän hommaan ja saada kierroksia alas.

7. Paikallamakuu; Vähän tuo vielä pyörittelee päätää ja tais se välissä haistaa maatakin mut ei yritä nousta ylös. Eikä enää ole yhtä levoton kuin aikaisemmin. Lisää treeniä ni tästä tulee ihan hyvä.

8. Luoksepäästävyys; loistava ei minkäänlaisia ongelmia suoriutua tästä.

Nukalla toimii tuo reppupalkka vaikka ei se kyllä tunnu palkkaa kaipaavankaan. Ei tullut edes hirvittävää vetoa tuonne loppupalkalle. Täytyy tänään kysästä et uskaltaiskohan tuon kanssa sinne tokon epiksiin tän kuun vika päivä ja kumpaan osallistuu mölleihin vai aloon.