Eilen suunnattiin agitreeneihin ja toivottiin että tehtäis tekniikkatreenejä tai pienempiä ratoja. Niitähän meillä sitten oli.

1.harjoitus: Keinuharjoitus sivuirtoamisella. a) Rengas-keinu. Tehtiin tätä kunnes koira meni keinun loppuun asti. Nukalla käytin etupalkkaa. Tämä ok. b) Rengas-keinu-valssi. Tässä ei meinattu onnistua mutta sentään yksi hyvä saatiin. c) Rengas-(leijeröitiin pituus)keinu-hyppy. Ei meinannut ensin onnistua mutta heti kun onnistui niin lopetettiin. Kuvasta on jäänyt viimeinen hyppy pois.

2.harjoitus: Putki-takahyppy-putki. a)Valssi. Tämä ei kyllä sujunut, ohjaaja koko ajan koiran edessä. Minna tuli avuksi ja saatiin yksi onnistunut suoritus. b)Twisti. Tämä onnistui ihan superhyvin.

3.harjoitus: Kepit häirittynä. Keppien ympärille laitettiin leluja ja ohjaaja vaihtoi puolta keskellä keppejä. Nuka kävi hieman kuumana ja ei meinattu edes saada keppejä aloitettua oikein. Lopuksi pystyin jo vaihtamaan puolta vaikka koira pujotteli. Hieno treeni. Tätä vois tehdä enemmänkin.

4.harjoitus: Rengas-A-putki-A-rengas. Pääasia tässä harjoituksessa oli tehdä hyvät kontaktit. Nukahan rupesi noissa edellisissä rataharkoissa hiipimään kontakteilla. Käytin ekalla A:lla etupalkkaa minkä jälkeen saatiin ihan huippuja kontakteja.

5.harjoitus: Radanpätkä jossa pääasia irtoaminen ja nopeat kontaktit. Tarkoitus kiihdyttää koiraa ennen rataa jotta se käy kuumana ja sitten täydellinen kontakti ja nopea irtoaminen. Nukan kanssa tehtiin kolmeen kertaan joka kerta pussin jälkeen käänty kattomaan mua. Irtoamiset on Nukalle edelleen vaikeita vaikka kehitystä onkin tapahtunut.

6.harjoitus: Pikkuinen rata jossa hieman pyöritystä hypyllä ja putkella. Lopuksi irtoaminen. 4 hypylle tein ihan suoran pyörityksen. 6 hyppy ja 7 putki ohjasin koira oikealla. 8 hypylle twisti ja siitä putkeen. Loppusuoralla taas katse pussin jälkeen minussa. Tämä tuntui tosi hyvältä ja tuli ihan voittajafiilis. Rima pysyi ylhäällä ja Nuka ei yrittänytkään puomille mikä houkutteli koiria 7 putken jälkeen.