Eilen jatkettiin agilityharjoituksia Minnan koirakoulussa jatko2 kurssin parissa. Lähes koko treenien ajan Nuka oli kivassa mielentilassa, muutamia kiihtymisiä lukuunottamatta.

1. harjoitus: Pussi mentiin muutaman kerran pussia yksistään. Itse suoritus sujui hyvin. Palkkaus olisi pitänyt tehdä aikaisemmin ettei tuo ehdi tehdä käännöstä mua kohti.

2. harjoitus: Hyppy-rengas suoralla. Otettiin renkaan takaa vastaan. Lähdössä pieniä pysymisongelmia muuten puhtaasti. Nyt hirveästi treeniä tuohon lähtöön että saadaan se siellä pysymään.

3.harjoitus: Rata1. hyppy-rengas-hyppy-putki-hyppy-pussi. Tämä sujui tosi mukavasti, Nuka ohjautui kivasti ja kaikki rimat pysyi ylhäällä. Hieno pieni agilitykoila.

4.harjoitus: A-este mentiin yksitäisenä esteenä pari kertaa. Ohjeeksi saatiin et vaan yksi kontaktikäsky ja tarpeeksi tiukalla äänensävyllä ja muistutus siitä et koira täytyy vapauttaa ennen ku se saa lähtä kontaktilta.

5.harjoitus: Rata2. A-hyppy-hyppy-pituus-hyppy-putki-hyppy-A. Ongelmat irtoamisessa. Pituus kaatui, ei irronnut putkeen, yksi rima taisi tulla alas.  Kontaktit hyvät.

6.harjoitus: Irtoamistreeniä 2 hypyllä. Tätä täytyy ottaa paljon Nuka ei irtoaisi millään.

7.harjoitus: Irtoamistreeniä putkella. Ei meinaa irrota. kiihtyy kääntyy haukkumaan mulle. Ei keskity. Muutamia teki ihan hienosti. Mistähän hommais putken niin sais treenattua?

8.harjoitus: Keinu. Hieman himmaa vauhtia ku lähestytään keinun loppua mut Minnan mielestä Nukan kaltaisella koiralle on ihan hyvä jos se ite jarruttaa ku on tollanen keskittymiskyvytön rämäpää. :D

Yksi ikävämpi tapaus sattui ku tehtiin noita irtoamisharjoituksia. Nukan kimppuun yritti käydä pikkuterrieri. Karkasi toisesta päästä ja oli hirveellä rähinällä tulossa suoraan Nukan päälle. Onneksi (koiran kannalta) mulla oli taas jalka välissä vaikkakin taas sain naarmun jalkaan. Tämähän oli meidän kanssa sillä edellisellä agikurssilla jossa sattui samanlainen tapaus. Katellaan ens kerralla vieläkö tuo meitä ahdistelee ja mietitään sit koiran kannalta kannattaako jatkaa vai yritetäänkö siirtyä jonnekkin...