Eilen jatkettiin agilityn ihmeellisessä maailmassa. Lämmityslenkki jäi vähän lyhyeksi ja Nukalla tuntui olevan taas virtaa ja sen kyllä kuuli ja huomasi. Puolen välin jälkeen Nuka rauhoittua ja loppuaika oli huomattavasti helpompi.

Rengasta tehtiin muutaman kerran. Nukalla ei mitään ongelmaa ei edes hajottanut rengasta mennessään.

Rengas-putki; sujui kohtuudella. Itse tein ohjausvirheen ja jäin sitomaan Nukaa. Kaiken lisäksi unohdin olla hiljaa.

Kontaktiharjoituksia: a) puomi-pituus: Nuka ei meinannut osua ekalla kerralla puomille vaan tuli ohi. Pysyi hienosti kontaktilla mutta kaatoi pituuden viimeisen palikan, ei irronnut pituuden jälkeiselle kipolle. b) A-suora putki: Ei meinannut pysyä kontaktilla (toinen kerta parempi kuitenkin) hienosti irtosi putkeen.

Verkotetut ja ohjureilla varustetut kepit (6keppiä); Nukalla ei ongelmaan kummallakaan suorituskerralla. Olisi pitänyt lähettää kauempaa.

Rata: Pituus-kepit-A-putki-hyppy-putki-rengas-putki-A-kepit: Alku hienosti, stoppasi hyvin kontaktille, Ei hakeutunut putkeen jätin ohjauksen kesken, Hyppy hieno, putkeen saatoin, rengas hyvin, sidoin liikaa ennen putkea, Pyöri ennen A:ta, hyvä kontakti, hienot kepit. Olisi pitänyt juosta lujempaa putki-rengas-putki pätkä ja täytyy harjoitella tuota etten sido koiraa itseen. Suu ei pysynyt kiinni. Kyllä Nukasta vielä agikoira tulee.

Tänään meillä oli Tyrnävän koiraharrastajien kevätkokous ja Nuka palkittiin vuoden 2009 Tokolupauksena. Meinasin vielä olla lähettämättä tuloksia ku meillä oli vain yksi tulos viime vuodelta mut onneksi lähetin.