Ukolta löytyi haljennut kynsi joka saattaa osittain selittää tuota sen käytöstä. Eipä tuolle osannut mitään tehä pitää vaan seurailla ja jos menee jotenki huonommaksi ni sit käyttää tohtorissa. Aika huonot kelit ollut täälläpäin joten ollaan lyhyitä hetkiä tässä talon läheisyydessä ulkoiltu. Sisällä ollaan sitten leikitty yhdessä ja erikseen. Tehty namin piilotusta ja muuta mukavaa aivojumppaa.

 

Sunnuntaina käytiin koko revohkan kanssa ”mummolassa” . Aluksi meno oli aivan mahdotonta; Nuka rähisi Waltsulle ja Roni Ukolle. Roni oli aluksi isällä remmissä ja kun kakaroiden meno hieman hiljeni ni Ronikin pääsi irti. Ronia piti koko ajan vahtia ku yritti Ukkoa astua (Ukkohan on kastroitu). Mietittiin et mikä siinä on ku ei oo aikasemmin yrittäny. Ilmeisesti Nuka haisee nyt nartulle (oiskohan juoksut tulossa?), koska kun kävi tarkistamassa Nukan passin ni alko kuola valua ja yritti siskon sängyssä tehä itelleen morsianta. Täytynee seurata tilannetta…

 

Nukan kanssa ollaan treenattu noita toko-liikkeitä melkeen joka päivä. Olen pyrkinyt treenaamaan eri liikkeitä eri päivinä ettei kyllästytä. Tästä huolimatta eilen ja tänään tehdyt treenit olivat huonot. Nuka ei oikein jaksanut keskittyä eikä oikein kiinnostua ollenkaan harjoittelusta. Hieman vaisun oloinen tuo on ollut muutenkin. Leikkiminen sujui tänään sentään oikein kivasti. Pidämme varmaan muutaman päivän tauon ja katselemme sitten josko innostusta taas treenaamiseen löytyis… Vai tekeeköhän se tosissaan noita juoksuja?