Ollaan tällä viikolla treenattu seuraamisen käännöksiä ja istumista kun liike loppuu. Istumiset tuo kakara hoksasi kyllä heti mutta seuraamisessa se muuttui epävarmaksi kun otin käännökset mukaan. Jätättää hieman, tähän täytyy nyt miettiä ratkaisua. Palkka oikeassa kädessä ei oikein toimi ku sitten kääntyy seuraamaan lähes sivuttain... Jatketaan miettimistä.

Noutohan on meillä ollut aivan kauheen vaikea liike edes aloittaa. Päätin et kokeilen tuolla naksulla (Ukolle ei aikoinaan toiminut ku kyttäs vaan niitä nameja ja ei tarjonnut mitään itse) ja viikossa olemme edennet aivan hurjasti (Nukahan aina vaan sylkäisi kapulan ulos suuta). Tänään oli ensimmäinen kerta kun Nuka istui edessä ja piti kapulaa (hetken) ilman että mä pidin kapulasta kiinni. JEES!

Ukolla on ollut tänään ja eilen sellainen halipula päivä. Syliin on pitänyt päästä ja nautti rapsuttelusta oikein selällään köllötellen. Molemmat koirat pitäis pestä kokonaan kun ovat niin likaisia jos sitä vaikka ens viikolla sais aikaseksi. Ukko varsinkin tuoksaahtaa likaiselle. Näyttelyitäkin olen Nukalle miettinyt; rovaniemen ryhmis olis 21.5. Pitäis vaan saada toi irtokarva irti ja katsoa tuleeko tuosta kakarasta täysin karvaton vai vieläkö sen kehtais esittää näytelmissä. Niin ja sit toki molempiin Oulun näyttelyihin ollaan heinäkuussa menossa.