Ihmeesti sitä saa aikaiseksi kun laittaa paperille mitä sitä täytyis tehdä. Eilen illalla (tai siis yöllä) kirjoittelin tälle loppuviikolle sekä ens viikolle suunnitelman tokosta ja liikunnasta. Käytiin siis puolen tunnin pyörälenkki (n.3km) ja toki halusin jännitystä elämään ja otin molemmat koirat yhtäaikaa. Alkusähläyksen jälkeen matka sujui oikein jouhevasti. Ukko vaan pitäis saada ite pyörään kiinni ku vetää niin käsi tulee superkipeeksi ranteesta. Nuka juoksee oikein nätisti vieressä.

Seuraavaksi siirryttiin pihalle tokotreeneihin. Tein suunnitelman 3 liikettä per treeni. Tänään vuorossa olivat luoksetulon stoppi, hyppy ja nouto.

Stoppi: Ihan ok. Ottaisko enää 2 askelta käskyn jälkeen. Pitää vaan pitää itellä tiukka kriteeri ettei palkkaa ennen ku koira on kokonaan pysähtyny. Toivottavasti tätä treenattais ens kerralla valmennuksissa jos vaikka löydettäis uusia keinoja tuon stopin parantamiseen.

Hyppy: Istumisen nopeus oli treenin kohteena ja viimeisellä toistolla istui heti kun annoin käskyn.

Nouto: Luovutusasennon vinous. Tätä tehtiin aika monta kertaa koska asento on todella vino. Toivottavasti tätäkin treenattaisi nyt ens kerralla et saataisiin neuvoja tuohon vinouteen koska herkästi alkaa tiputtamaan kapulaa jos vaadin perusasentoon korjausta enkä palkkaa pelkästään tuonnista.

Toivottavasti saan pidettyä kiinni treeniohjelmasta ja pääsen lokakuussa seuraaviin kisoihin. Ainakin pyysin nuo kisapäivät 9.10 ja 23.10 vapaaksi jotta omasta puolesta on mahdollista. Olis mukava päästä taas kisoihin ku ainakin kaukot on edenny tosi hyvin. Liikkestä maahanmenon kanssa oon ihmeissäni nimittäin tarjoaa ihan mitä asentoa huvittaa. Täytyy vain lisätä häiriötä ja koittaa treenata.