Vietettiin näyttelyviikonloppu Oulussa aurinkoisessa kelissä. Tuuli oli  viileä joten joten jo lauantaina poltin naaman. Onneksi se ei paljon tahtia hidastanut. Talkoitakin tuli tehtyä perjantaina ja sunnuntaina.

Launtaina kehä oli reilusti myöhässä ja jouduimme siellä odottelemaan aika pitkään. Nuka liikkui tosi kivasti ei kiskomista ja seisoi mielestäni hyvin vaikka välillä yritti istua mutta pyytämällä nousi kyllä ylös.

18.7.2009 Tuomari Brenda Banbury, Iso-Britannia (oli hyvin tiukka hännänkannosta ja korvien liikkumisesta, mukavan perusteellinen tuomari) JUN-H Tässä arvostelu:

"Medium sized eye. Fair with stop. Firm topline. Fairly good augulation. Needs to improve in body and has very gay tail."

Suom. "Keskikokoiset silmät. Selvä otsapenger. Vahva ylälinja. Kohtuullisen hyvät kulmaukset. Rungon täytyy kehittyä ja sillä on iloinen häntä."

Sunnuntaina kehä oli hyvin aikataulussa ja  tuomari oli mukava. Nuka liikkui huonosti oikeammin veti koko ajan mikähän siinä on nyt on joka toisessa näyttelyssä liikkunut hyvin ja joka toisessa huonosti. Seisoi kivasti vähemmän yritti istua kuin eilen.

19.7.2009 Tuomari Anatoli Zuk, Valko-Venäjä (Liikkeitä katsoi tarkasti, käsitteli koiria kivasti, iloinen ilme koko ajan) JUN-EH, JUK3 Tässä arvostelu:

"Very good propotions. A little bit snipey muzzle. Little bit sloupped croup and arched loin. The body &legs should be better boned. Movement enough light not enough powerful,should be more typed to the breed. exellent temperament."

Suom. "Hyvät mittasuhteet. Hieman kiilamainen kuono. Hieman vino lautanen ja kaareva lantio. Rungon ja jalkojen tulisi olla vahvemmat. Liikkeet tarpeeksi kevyet mutta ei tarpeeksi voimakkaat, tulisi olla enemmän rotunsa tyyppinen. Erinomainen luonne."