Olin pitämässä tokokurssin korvauskertoja hallilla ja kelin ollessa lauha päädyin ottamaan pienen koiran mukaan. Tarkoituksena oli käydä kaikki Voi luokan liikkeet läpi koulutusten jälkeen.

1. Seuraaminen: Tein tosi pitkän kaavion. Nuka ei oo parhaimmillaan odoteltuaan autossa noin kauan ja sieltä tulikin sit tuota rasittavaa piipitystä. Kivoja pätkiä oli välissä. Askelsiirtymät ok. Hieman painamista.

2. Hyppynouto: Tällä kertaa ongelmaksi muodostui vinoheitto vasemmalle mutta korjasin sitä omalla kropalla niin johan tuli sen hypyn kanssa. Täytyy vaan ite muistaa heittää tarpeeksi kauas niin tuo sen hypyn kautta.

3. Metallinouto: Tässä perusasento hieman vino mut muuten ok.

4. Ruutu: Loistavia ruutuun lähtöjä pitkällä matkalla. Hyppy häiritsi pisintä lähetystä kun oli niin lähellä. Itse täytyy muistaa kattoa ruutua ku lähettää. Pysäytys täytyy ottaa ohjelmaan ku muuten ampasee heti takas ku on nakit syöty. Yhdesti otin myös ohikävelyn ja seuraamaan tulon helpommalta puolelta. Näissä ei ongelmaa.

5. Tunnari: Tästä mulla ei ollut kovin korkeat odotukset johtuen siitä et olin yksin eli jouduin viemään kapulat itse, lisäksi ei olla tehty tätä ku kotona sisällä joten häiriö oli aika iso. Eka meni ihan pipariksi toi vasta kolmantena oman. Toisella kertaa toi toisena ja vikalla kerralla sit oman. Vikalla kerralla täytyi kehua ennen ku nosti. Johtuen noiden virheellisten kaupuloiden nostojen kieltämisestä.

6. Luoksarin stopit: Seisominen ok ja maahanmeno hieman syöksymäisesti. Omaa ajoitusta täytyy treenata merkkipaalujen kanssa.

7. Kaukot: Kaukoja tein tuonne jätetyllä pöydällä ja ihan ok. Seiso-istu vaikutti nyt olevan se kaikkein vaikein liike.

Kiva fiilis jäi mutta katsotaan nyt päästäänkö koetavoitteisiin eli toukokuussa kisaamaan. Tälläkin viikolla ei oikein ehdi kauheesti treenaileen ku on pitkiä työpäiviä sekä kotihommia sen verta paljon.