Täällä on pari päivää nautittu helteistä pihan siivouksella ja koira-aitauksen isontamisella. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa saada koko piha aidattua. Tämä aika on sitä aikaa kun toivoisi et asuis rivitalossa missä on se postimerkki piha. Tänäkin vuonna taitaa tuo meidän ranta saada olla luonnontilassa, koska yli puolet piha-alueesta on vielä haravoimatta. Koirat ovat nauttinee ku saavat juosta mukana pihahommissa. Tyrnävän koiraharrastajien arpajaisista voitettu iso ruokakuppi on siirtynyt takaterassille juomakupiksi.

Ukon patista ei vieläkään ole kuulunut mitään. Hierontaan tuo koira pitäis viedä mut en uskalla ennen kuin tietää et mikä patti siellä on. Selkä on takaosasta jumissa ja se on tuolla koiralla ihme ku se ei oo ikinä ollu mistään jumissa. Viimeksi heiroja meinasi et turhaa hän tätä koiraa hieroo ku ei sillä koskaan mitään löydy. No nyt olis jos uskaltais viedä.

Nukan kanssa ollaan harvakseltaan tehty avon luokan tokoliikkeitä sekä keppejä. Hyppy menee jo tosi hyvin paitsi loppuasento on liian edessä. Pysäytys toimii paremmin pallolla kuin makupaloilla. Pitäis vaan keksiä miten sen sais stoppaamaan vielä paremmin, nyt meinaa nimittäin tulla väkisinkin muutama askel. Jäävissä voin huoletta kävellä taakse ei käänny perään. Lisäksi ollaan tehty merkkiä mikä on koirista superhauskaa. Nouto on edelleen vaikea mut täytyy vaan treenata lisää. Kepit menee vieressä ohjaten lähes joka kerta ihan superisti jopa vauhti on ruvennut kasvamaan.

Tällaista tänne meidän perälle. Nyt treffaamaan kengittäjää ja siskolikkaa tallille.