Onpas unohtunut päivitellä tänne keskiviikon alkeiskurssin tapahtumat..

1.harjoitus; Hyppy. Harjoiteltiin hypylle lähetystä ja hyppäämistä yleensä. Muutaman kerran rima tipahti mutta pääsääntöisesti Nuka ylitti esteen ihan hyvin. Aika laakana tuo hyppää mut hyvin meni ainakin 40 senttisen esteen yli.

2.harjoitus; Hyppy jenkkikäännöksellä. Tätä harjoiteltiin jo pentuagilityssä ja sujui ihan hyvin. Mun pitää vaan treenata omaa kääntymistä pehmeemmäksi ni ei tuu koiralle liian kiire. Oikealta puolelta lähetettynä sujui huomattavasti heikommin.

3.harjoitus: putki makupalakupilla. Nuka kääntyi aina katsomaan mua kun tuli putkesta, en huomioinut osoitin vain sormella kupissa olevaa makupalaa.

4.harjoitus: rengas lähettämällä. Ekalla kertaa huono hyppy ja tuloksena rengas palasina (siis tämä on sellanen hajoava malli) Toka keralla erittäin hyvä.

5.harjoitus: pussi makupalakipolla. Tosi kivasti tekee tämän esteen.

6.harjoitus; Hyppy valssin kanssa (koira esteen ja ohjaajan välistä) Oikealta puolelta lähettäessä huonompi sekä ohjaaja että koira. Vasen hyvä. Täytyi siirtyä patukalla palkkaukseen kun muuten on sormissa reikiä.

7.harjoitus: A pysäytyksellä. Tosi kivasti, Alas käskyä pitäis vahvistaa nyt kun päästää treenaamaan useammin. Nuka kuulemma ottaa alaleualla tukea A:n harjasta ku kiipee ylöspäin. Toivottavasti vauhdin kasvaessa tämä jää pois niin säilyy alaleuassa hampaat.

8.harjoitus; Rata: Rengas-putki-hyppy(valssi)-putki. Kiva rata. Tarkasti joutui viemään Nukan tuolle hypylle. Nuka oli vetänyt putkessa kyljelleen mut meinasin Minnalle et oma vika mitä ei osaa säädellä vauhtiaan.

Lopuksi vielä suoritettiin 2 krt seuraavat esteet: pussi, rengas, putki ja A. Kaikki meni tosi hienosti. Pussi oli nyt ihan maassa ja pikkukoira suoritti sen silti hienosti.