Nukan kanssa käytiin Minnalla paimentamassa. Huomattavasti paremmin lähti liikkeelle kuin mitä viimeksi. Tahti oli rauhallinen ja ohjeet meni hyvin perille.

Hakukaarien alkeita jatkettiin viime kertaisesta. Nukan hakukaaret on aika kapeita eikä se kääny tarpeeksi ulos. Tähän pitää tässä ruveta kiinnittään huomiota ja ajaa se enemmän ulos että saadaan pulleammat hakukaaret. Lisää treeniä vaan...

Kuljetuksissa treenattiin pääasiassa lauman hallintaa ja hienosti tuo kuljettaa. Vieläkin mennään häntä liian ylhäällä johtuen epävarmuudesta mutta kannustetaan niin eiköhän sitä varmuutta löydy sit ajan kanssa.

Lampaat pääsi karkaamaan lampolaan kerran ja sieltä kävimme itse hakemassa. Kohtuullisesti tuo siellä oli mutta pellolle palatessa oli ilmeisesti väsynyt koska yhden pikkusyöksyn teki kohti lampaita sen jälkeen vielä pikku pätkä ja lopetettiin.

Itse sain Minnalta kehuja siitä et osaan vaistomaisesti liikkua oikeaan suntaa kuljetuksissa. Mieltä lämmitti tämä koska itsellä ei ole oikeastaan lampaista kauheasti kokemusta mut kuitenkin sujuu hyvin. Minna meinas että jos hakukaaret saisi kuntoon voisi syksyn kisoihin menoa harkita. Nuka harvoin tekee mitään typerää paimentaessaan ja on todella helposti hallittavissa ja tottelee maahanmeno käskyä heti. Katselemme miten tyttö kehittyy ja kuinka paljon pääsemme treenaamaan ja sen mukaan katsellaan kisoja. Ensi kesänä viimeistään starttaamme paimennuksessa. Olettaen että saamme hakukaaret kuntoon. Hymy

Seurasin myös Minnan treenaamista Kallen kanssa tosi kiva pieni otus ja niin älyttömän vakavana teki töitä. Aivan ihana poitsu.